VA panel FreeSync mi yoksa IPS panel G-SYNC mi?

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
4300
Merhaba yakında 240 Hz monitöre geçeceğim ama hangisini alacağıma karar veremedim ortalama 220-200 FPS arası alıyorum ekran kartım AMD Radeon RX 570 8 GB bu yüzden bana FreeSync lazım genel olarak rekabetçi FPS oyunları oynuyorum sizce ne yapmalıyım modeller.

1. VA panel FreeSync: GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com

2. IPS panel G-SYNC: https://www.hepsiburada.com/acer-vg...-ips-led-monitor-um-hv2ee-x01-p-HBV00000UOPWB

Önerileriniz nedir?

her zaman ips panelden yanayım

ancak ips freesync de bulabilirsiniz aslında neden bu monitör yani

Attığınız Acer i alırdım ben.

Merhaba yakında 240 Hz monitöre geçeceğim ama hangisini alacağıma karar veremedim ortalama 220-200 FPS arası alıyorum ekran kartım AMD Radeon RX 570 8 GB bu yüzden bana FreeSync lazım genel olarak rekabetçi FPS oyunları oynuyorum sizce ne yapmalıyım modeller.

1. VA panel FreeSync: GamePower Intense X40 27'' 1ms 240Hz RGB FreeSync/G-Sync VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com

2. IPS panel G-SYNC: https://www.hepsiburada.com/acer-vg...-ips-led-monitor-um-hv2ee-x01-p-HBV00000UOPWB

Önerileriniz nedir?
freesync alırsanız g-sync açabilirsiniz fakat söylediğiniz monitör kötü ztn bunu alın
veya attıklarınız arasından acer

bende onu düşünü
Attığınız Acer i alırdım ben.
bende onu düşünüyorum fakat belirttiğim gibi ekran kartım amd ve bana freesync lazım tam 240 fps almadığım için ama bazen 300e çıkıyor bazen 190a düşüyor monitörün kendini buna göre ayarlaması lazım ıps freesynclere baktığımda bütçemin üzerinde kalıyor

bende onu düşünü

bende onu düşünüyorum fakat belirttiğim gibi ekran kartım amd ve bana freesync lazım tam 240 fps almadığım için ama bazen 300e çıkıyor bazen 190a düşüyor monitörün kendini buna göre ayarlaması lazım ıps freesynclere baktığımda bütçemin üzerinde kalıyor
Galiba adapte sync de var yani amdyide kullanabilirsin.

youtubede da baktım ama genel olarak insanlar freesyncli monitörlerde gsync açıyorlar bununla ilgili bi kaynağınız varsa beni de bilgilendirebilir misiniz

Önerileriniz nedir?
Acer'i al knk. Adaptive-sync ile amd içinde sync teknolojisini kullanabilirsin.

youtubede da baktım ama genel olarak insanlar freesyncli monitörlerde gsync açıyorlar bununla ilgili bi kaynağınız varsa beni de bilgilendirebilir misiniz
Freesynclı monitöre displayport bağlarsan G-sync açabilirsin. ama senin zaten FreeSync'a ihtiyacın var. Gamepower monitörde alınmaz. bütçeni arttır ya da kaliteli bir 165-144 HZ model bak. veya TN panel al.

144 165hz güzel bi ıps bulabilirsin o bütçeye

Önerileriniz nedir?
Aralarından Acer ama fps tarzı oyunlar için en iyisi 24 inç almanız. Yakından bakacağınız için birazda 27 inç 1080p monitör sizi üzebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,199
Üyeler
198,262
Son üye
avustrall

Geri