Attığın monitöre bir şey diyen olmadı.Attığım monitörü araştır istersen biraz ghosting çok çok az ayrıca va panelde ghosting daha çok oluyor.
Kaynak?
Attığın monitöre bir şey diyen olmadı.Attığım monitörü araştır istersen biraz ghosting çok çok az ayrıca va panelde ghosting daha çok oluyor.
VA panel ve İPS panel kullandınmı hiç?Attığın monitöre bir şey diyen olmadı.
Kayna
Konuyu saptırma, kaynak soruyorum.VA panel ve İPS panel kullandınmı hiç?
Boş boş yazacağına google.com adresinden bakabilirsin.Konuyu saptırma, kaynak soruyorum.
Ayrıca kullandığın monitöre göre de değişir ghosting. Direkt VA panel olan monitöründe daha fazla ghosting olunca VA'da daha çok ghosting olur diyemezsin.VA panel ve İPS panel kullandınmı hiç?
Tamam paşam en iyisini sen biliyorsun.Ayrıca kullandığın monitöre göre de değişir ghosting. Direkt VA panel olan monitöründe daha fazla ghosting olunca VA'da daha çok ghosting olur diyemezsin.
Kaynak diyorum kaynak, ne Google'ı?Boş boş yazacağına google.com adresinden bakabilirsin.
Aklın yokmu araştır bak.Kaynak diyorum kaynak, ne Google'ı?
Çok boş yapıyorsun şuan.Aklın yokmu araştır bak.
Akılla araştırmak ne alaka? Kaynak soruyorum kaynak, cevap ver.Aklın yokmu araştır bak.
Neyin kaynağını istiyorsun?Akılla araştırmak ne alaka? Kaynak soruyorum kaynak, cevap ver.
VA'da daha çok ghosting olduğunun.Neyin kaynağını istiyorsun?