Vac ban yersem ne olur? Para kullanılır mı?

berkaby

80+
Reaksiyon skoru
6
Vac ban yersem steam'de kalan parayı kullanabilir miyim? Cüzdan bakiyesinden bahsediyorum. Diyelim ki bir oyun çıktı alabilir miyim?
Aynı şekilde pazarı da kullanabilir miyim?

evet parayi kullanabilirsin pazarida kullanabilirsin ama o oyunu sadece offline kullanabilir vac ban yedigin oyunun envanterinde takaslanamaz olur esyalarin kilitlenir ozet olarak o oyunla alakali online seylerin hicbirini yapamaz oluyorsun sadece birde cs de yemissen diger valve oyunlarinda da banlaniyorsun

steam bakiyeni oyun almak için kullanabilirsin envanter takas ve pazar işlemlerini yapamazsın Valve ait oyunları online oynayamazsın Yeni hesap açıp devam edersen o hesapta ban yer format atmak şart

Soruda sanki hile kullanmadan önce araştırma yapan toxic player sezintisi aldım, Hile kullanmak kadar acizlik yoktur kardeşim emeğinle oyna. İnsanlar o güzel anana sövmesin valve gelipte sana durduk yere ban atmaz hilesiz oynayıpta ban yiyeni görmedim tabi cc vb illegal şeyler yapmıyorsa orası ayrı mesele uzun lafın kısası hile kullananların.... taa. çok güzel küfürlerim varda ortam müsait değil

Son düzenleme:
Soruda sanki hile kullanmadan önce araştırma yapan toxic player sezintisi aldım, Hile kullanmak kadar acizlik yoktur kardeşim emeğinle oyna. İnsanlar o güzel anana sövmesin valve gelipte sana durduk yere ban atmaz hilesiz oynayıpta ban yiyeni görmedim tabi cc vb illegal şeyler yapmıyorsa orası ayrı mesele uzun lafın kısası hile kullananların.... taa. çok güzel küfürlerim varda ortam müsait değil
o sirada global elitede mevlana gibi donenler =DD

Geri