VAC Çok zayıf kalıyor

System32

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
5 rekabetçi girdim 3 maçta hile geldi kendi takımımdada vardı 1 maçta hileler birbirleriylen savaşıyor yokmu yeni bir Anti-Hile sistemi felan VAC DUY SESİMİZİ

neden yapsınlar ki hala anlık 1m civarında oynanıyor oyuncularını kaybetmeden bir şey yapacaklarını sanmıyorum

5 rekabetçi girdim 3 maçta hile geldi kendi takımımdada vardı 1 maçta hileler birbirleriylen savaşıyor yokmu yeni bir Anti-Hile sistemi felan VAC DUY SESİMİZİ
Sence Para ile hile satan bir firma Vac getirmek ile uğraşır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Sence Para ile hile satan bir firma Vac getirmek ile uğraşır mı?
Onu geç bi de hile gelmesin diye hesabı nerdeyse seçkin yaptırmak zorunda bırakıyor onlar da hilenin farkında ama seçkin hesap alsınlar diye bişey yapmıyorlar diye düşünüyorum

İşte bu yüzden faceit ve valorant.

hile gelmesini istemiyorsan FACEIT gireceksin.

Ya bu hileler bir bana denk gelmiyor ben okunmuş kişiyim ya siz çok bahtsızsınız.
Son abartısız 50 maçımda hileye rastlamadım belki de daha fazla.

Ya bu hileler bir bana denk gelmiyor ben okunmuş kişiyim ya siz çok bahtsızsınız.
Son abartısız 50 maçımda hileye rastlamadım belki de daha fazla.
Hesap prime ise hile çok çok düşük geliyor. Karşıya iyi oynayan gelince genelde hile diyorlar.

Seçkin hesap değilse her 5 maçın üçünde hile geliyor. Seçkin hesapsanız nadir geliyor.

Seçkinim. Ve hile olduklarındanda eminim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,314
Üyeler
189,592
Son üye
alierdemac
Geri