Anladım Kısa ve öz.Kötü.
Yani, kötü bir şeye iyi diyememAnladım Kısa ve öz.
Kendimi bildim bileli cs oynuyorum şimdiye kadar hiç ceza almadım. Ayrıca seni 1 kişinin replemesi ile direk ban yemiyorsun. Arkadaşın güzel sallıyor kesin hile açıp ben hile açmadım diyenlerdendir.zaten topluluk yüzünden arkadaşımı replediler ve inceleyen kişide hile olarak repledi zaten sıkıntı orda sen az sallasan
bruj VAC ban o kadar berbatki şöyle anlatayım ; dayım CS:GO oyuncusu ve rankı global. bilin bakalım ne kullanıyo? H İ L E.dayım takımdaki tek hile kullanan kişidir. gene bi maçtayız ve bilin bakalım ne oldu? hile kullanmayan takım arkadaşım ban yedi -_-Alıntı açılmıyor, 2. olarak da rezalet bir sistem Valorantı gayet güzel hile tesbit edilince maç sonuna kadar beklemiyoz. Mesela cs.go da 1 kişi hile takımda birde onun arkadaşı var diyelim o arkadaş f2 verince atılmıyor 3 evet 2 hayır atılmıyor bu ve benzeri şeyler adamı çıldırtıyor belli bir yerde, o yüzden 10 ay önce bıraktım
Ve sonuç
bu kadar katı düşünen birini 3 4 yıldır görmemiştim agam kendimde yaşadım arkadaşımda yaşadı ve çoğu kişinin burda hile kullanmadan ban yediğini söylemeside bunu açıklıyorKendimi bildim bileli cs oynuyorum şimdiye kadar hiç ceza almadım. Ayrıca seni 1 kişinin replemesi ile direk ban yemiyorsun. Arkadaşın güzel sallıyor kesin hile açıp ben hile açmadım diyenlerdendir.
Bu forumda şimdiye kadar hile açmadığını iddia eden kişilerin hepsi sonradan hile açtığını itiraf ettiler.bu kadar katı düşünen birini 3 4 yıldır görmemiştim agam kendimde yaşadım arkadaşımda yaşadı ve çoğu kişinin burda hile kullanmadan ban yediğini söylemeside bunu açıklıyor
olabilir fakat hertürlü haksız yere ban yiyen insanlar var ve olmaya devam edicek ayrıca bunu sadece cs go için demiyorum vaclı oyunların hepsi için genel söylüyorumBu forumda şimdiye kadar hile açmadığını iddia eden kişilerin hepsi sonradan hile açtığını itiraf ettiler.