Vadesi çok olup kredi kartı aidatı olmayan kart varmı ?

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
arkadaşlar merhaba ben hepsiburada üzerinden alışveriş yapcam ve de ilk defa kredi kartı kulancam bana yukarıdaki bahsetiğim özeliklere sahip kredi kartı önerebilir misiniz rica etsem

Kuveyt.

QNB'nin Fix kredi kartına bakabilirsiniz.

şimdi baktım ekstre hesaplama bölümünde faiz var yani vade farksız değil cevap icin teşekürler
dostum genelde aidatsız kartlara yapmazlar taksit maaş hesabın filan varsa aidat almıyorlar kredi kartından

Beyaz eşya Alıcam da o yüzden ne kadar vadesi çok olursa benim için iyi olur

Satıcı kendisi vade yapmıyor mu? Aylık havale ödersin öyle olursa.
Hepsi burada üzerinden alıcam o alt kısımda kredi kartlarını gösteriyor bazılarının kredi kartlarinin aidatsiz olanlarını buldum hangi kredi üzerinden
Fakat şöyle bir sorum var şimdi o hepsi buradanın altındaki taksit seçeneklerindeki aidtalı olanlar mi aidatsiz olanlar mi onu söylemiyor hepsi burada sadece bankanın ismini söylüyor acaba o bankanın tüm kartlarını kapsadığı için mi öyle diyorlar aidatılı aidatsız farketmeksizin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı kendisi vade yapmıyor mu? Aylık havale ödersin öyle olursa.
Vade seçeneklerinde 6 ay olanları buldum ama hepsi burada bana bunların hangi kredi kartı olduğunu söylemiyor sadece hangi bankanın olduğunu söylüyor ben şimdi gidip ücretsiz olanı alsam o vadeyi ve kart aidatı ödemeden alabiliyor muyum ürünü ilk defa kredi kartı kulancam o yüzden şimdiden bazı sorularım saçma gelebilir kusura bakmayın

Bu soruları Banka'ya direkt sormalısın. Herkes sade kendi kullandığı kartı bilir. Onu da o tür alışverişlerde kullandıysa.

Hepsi burada üzerinden alıcam o alt kısımda kredi kartlarını gösteriyor bazılarının kredi kartlarinin aidatsiz olanlarını buldum hangi kredi üzerinden
Fakat şöyle bir sorum var şimdi o hepsi buradanın altındaki taksit seçeneklerindeki aidtalı olanlar mi aidatsiz olanlar mi onu söylemiyor hepsi burada sadece bankanın ismini söylüyor acaba o bankanın tüm kartlarını kapsadığı için mi öyle diyorlar aidatılı aidatsız farketmeksizin

Vade seçeneklerinde 6 ay olanları buldum ama hepsi burada bana bunların hangi kredi kartı olduğunu söylemiyor sadece hangi bankanın olduğunu söylüyor ben şimdi gidip ücretsiz olanı alsam o vadeyi ve kart aidatı ödemeden alabiliyor muyum ürünü ilk defa kredi kartı kulancam o yüzden şimdiden bazı sorularım saçma gelebilir kusura bakmayın
Hocam sadece benim bildiğim Tabii kampanyada göre değişir Kuveyt Türk hiçbir taraftan masraf almıyor havale EFT veya kredi kartı aidatı

Beyaz eşya Alıcam da o yüzden ne kadar vadesi çok olursa benim için iyi olur
Genel değil size ne verilir ona bakmanız lazım. Mesela maaş aldığınız banka genelde aidatlı kartları aidatsız verir, öğrenciyseniz öğrencilere özel aidatsız kartlar var, veya en kötü ihtimalle aidatlı bir karta başvurup karttan aidat istendikçe aidatı iptal ettireceksin.

Kredi kartının türüne göre taksit değişmez. O bankaya 6 taksit yapıyorsa her kartına yapar ama şöyle bir detay var bankaların ekonomik kart diye sunduğu aidatsız kart seçeneklerinin çoğunda taksit sınırı var yani banka o kartı kullandığın için taksitli almana izin vermiyor ya da taksit sayını sınırlıyor. O detayları da en iyi banka verir.

Son düzenleme:
Geri