Neler Yeni

Vadesiz Altın Hesabı Banka Önerisi

batuu123

80+ Bronze
garanti iyi bence 45gr aldım dün makası da diğerlerine göre normal

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Öncelikle iyi akşamlar herkese. Vadesiz altın hesabı açıp elime para geçtikçe içine atmak istiyorum. Yalnız kafama takılan birkaç soru var. Makas oranları dönem dönem değişiklik gösterir mi yoksa atıyorum x bankası y bankasından her zaman daha mı pahalıdır? Bu bağlamda hangi bankayı tavsiye edersiniz? Altın-satım işlemleri vergilendiriliyor mu? Bir yerde binde iki vergi alınıyor diye okumuştum. Herkes Kuveyt Türk'ü öneriyor. Söylendiği gibi bu bankanın ATM'lerinden altınımı fiziki olarak çekebilir miyim? Son olarak Ziraat Bankası neden önerilmiyor. Bugün kurlara baktım. Mesai saatleri içinde diğer bankaların çoğundan avantajlıydı. Müsait bir zamanda Kuveyt Türk'e gidip müşteri temsilcisiyle konuşacağım ama size de bir sormak istedim.
Dostum aşağıya link bırakıyorum detaylıca okumanı öneririm. Denemedim ama duymuştum. Fiziki altın alıp bankaya koyabiliyorsun. İşlemler ücretsiz diyor sayfada. Eğer yatırıp çekerken para almıyorlarsa en mantıklısı fiziki alıp bankaya bırakmak olur. Bankanın karı ne burda bilmiyorum ama.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dostum aşağıya link bırakıyorum detaylıca okumanı öneririm. Denemedim ama duymuştum. Fiziki altın alıp bankaya koyabiliyorsun. İşlemler ücretsiz diyor sayfada. Eğer yatırıp çekerken para almıyorlarsa en mantıklısı fiziki alıp bankaya bırakmak olur. Bankanın karı ne burda bilmiyorum ama.

Dostum okudum şimdi. Altınını ücretsiz olarak saklıyorlar bildiğin. Bu işte bilmediğimiz bir detay vardır diye düşünüyorum. Neden adamlar senin altınını ücretsiz korusunlar ki!

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Dostum okudum şimdi. Altınını ücretsiz olarak saklıyorlar bildiğin. Bu işte bilmediğimiz bir detay vardır diye düşünüyorum. Neden adamlar senin altınını ücretsiz korusunlar ki!
Benimde aklıma takıldı yazdığım gibi müşteri temsilcisiyle veya şubeyle görüşmende fayda var.

Top Bottom