Anlat hoca anlat anlatttttben çalışmaya yeni başladım knk 1 günde yetişir mi yarın sınav
Anlat hoca anlat anlatttttben çalışmaya yeni başladım knk 1 günde yetişir mi yarın sınav
Ben kesin mezuna kaldım yarın tüm soruları sallamasyon yapıp geçeceğim. Neyse çalışma programım hazır seneye bu zamanlar sınava hazır olurum.İyisiyle kötüsüyle aylardır çalıştım,psikolojimi gerçekten mahveden bir süreç oldu ama en sonunda yeni gün başladığında kendimi tekrar toparladım ve devam ettim.Binlerce saat emek var ortada umarım herkes istediği yeri kazanır.
Sizin süreciniz nasıl geçti biraz da bunu konuşmak için açtım konuyu siz neler yaptınız başınızdan neler geçti?
Benim hedefim YKS 2024'e kaldı hepinize başarılar diliyorum.
seneye çok kalabalık olacak yine de siz bilirsinizBen kesin mezuna kaldım yarın tüm soruları sallamasyon yapıp geçeceğim. Neyse çalışma programım hazır seneye bu zamanlar sınava hazır olurum.
Bu sene benim için her şey çok üst üste geldiği için doğru düzgün bir çalışma mantığı oturturamadım o yüzden mezuna salıp TYT kasmayı düşünüyorum.seneye çok kalabalık olacak yine de siz bilirsiniz
TYT'ye çalıştım yükseldi sonra AYT'ye odaklanam dedim AYT istediğim seviyelere geldi ve sınavda hedefime ulaşmam imkansız değil ama TYT bu sefer düşüşe girdiİyisiyle kötüsüyle aylardır çalıştım,psikolojimi gerçekten mahveden bir süreç oldu ama en sonunda yeni gün başladığında kendimi tekrar toparladım ve devam ettim.Binlerce saat emek var ortada umarım herkes istediği yeri kazanır.
Sizin süreciniz nasıl geçti biraz da bunu konuşmak için açtım konuyu siz neler yaptınız başınızdan neler geçti?
benimki de öyle oldu tyt 80net yapıyorum ayt 60-70 arası gidip geliyor.TYT'ye çalıştım yükseldi sonra AYT'ye odaklanam dedim AYT istediğim seviyelere geldi ve sınavda hedefime ulaşmam imkansız değil ama TYT bu sefer düşüşe girdi
Terazi dengesini kuramadım ve dengeyi ağır olan AYT tarafında kullandım
Çalışmaya başlayalım o zman çıtırındanİyisiyle kötüsüyle aylardır çalıştım,psikolojimi gerçekten mahveden bir süreç oldu ama en sonunda yeni gün başladığında kendimi tekrar toparladım ve devam ettim.Binlerce saat emek var ortada umarım herkes istediği yeri kazanır.
TYT'ye çalıştım yükseldi sonra AYT'ye odaklanam dedim AYT istediğim seviyelere geldi ve sınavda hedefime ulaşmam imkansız değil ama TYT bu sefer düşüşe girdi
Terazi dengesini kuramadım ve dengeyi ağır olan AYT tarafında kullandım
beyler siz mezuna kalmayın vallabenimki de öyle oldu tyt 80net yapıyorum ayt 60-70 arası gidip geliyor.
Sınava 731 gün kalınca gelen mutluluk hissiSınava 366 gün kalınca gelen rahatlama hissi
Onu dahi kazanamazsın.hiç çalışmadan giriyorum burssuz koç işletme gelir dimi bence gelir
Ben seneye giricem, şimdiden çalışmaya başlamayı düşünüyorum.İyisiyle kötüsüyle aylardır çalıştım,psikolojimi gerçekten mahveden bir süreç oldu ama en sonunda yeni gün başladığında kendimi tekrar toparladım ve devam ettim.Binlerce saat emek var ortada umarım herkes istediği yeri kazanır.