Neler Yeni

Vakit Geldi Yarın YKS Giriyoruz

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
İyisiyle kötüsüyle aylardır çalıştım,psikolojimi gerçekten mahveden bir süreç oldu ama en sonunda yeni gün başladığında kendimi tekrar toparladım ve devam ettim.Binlerce saat emek var ortada umarım herkes istediği yeri kazanır.

Sizin süreciniz nasıl geçti biraz da bunu konuşmak için açtım konuyu siz neler yaptınız başınızdan neler geçti?
Ben kesin mezuna kaldım yarın tüm soruları sallamasyon yapıp geçeceğim. Neyse çalışma programım hazır seneye bu zamanlar sınava hazır olurum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
seneye çok kalabalık olacak yine de siz bilirsiniz
Bu sene benim için her şey çok üst üste geldiği için doğru düzgün bir çalışma mantığı oturturamadım o yüzden mezuna salıp TYT kasmayı düşünüyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İyisiyle kötüsüyle aylardır çalıştım,psikolojimi gerçekten mahveden bir süreç oldu ama en sonunda yeni gün başladığında kendimi tekrar toparladım ve devam ettim.Binlerce saat emek var ortada umarım herkes istediği yeri kazanır.

Sizin süreciniz nasıl geçti biraz da bunu konuşmak için açtım konuyu siz neler yaptınız başınızdan neler geçti?
TYT'ye çalıştım yükseldi sonra AYT'ye odaklanam dedim AYT istediğim seviyelere geldi ve sınavda hedefime ulaşmam imkansız değil ama TYT bu sefer düşüşe girdi
Terazi dengesini kuramadım ve dengeyi ağır olan AYT tarafında kullandım

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
TYT'ye çalıştım yükseldi sonra AYT'ye odaklanam dedim AYT istediğim seviyelere geldi ve sınavda hedefime ulaşmam imkansız değil ama TYT bu sefer düşüşe girdi
benimki de öyle oldu tyt 80net yapıyorum ayt 60-70 arası gidip geliyor.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,727
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa

Çalışmaya başlayalım o zman çıtırından

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hiç çalışmadan giriyorum burssuz koç işletme gelir dimi bence gelir

Rulep

80+ Gold
benimki de öyle oldu tyt 80net yapıyorum ayt 60-70 arası gidip geliyor.
beyler siz mezuna kalmayın valla

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sınava 366 gün kalınca gelen rahatlama hissi
Sınava 731 gün kalınca gelen mutluluk hissi
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun bu arada 😐

KAANT10X

80+ Bronze
Bu sene de depremin ardından seçimler oldu bu sene ülke gündemi oldukça yoğundu Deprem sürecinde zaten o bölgede yaşayan binlerce öğrenci çalışamadı diğer öğrencilerde olayın üzüntüsünden belkide motive olamadı.
Ayrica bu kuşak oldukça ülke gündemini takip ediyor ve 2023 seçimlerinin de oldukça kritik olması sebebi ile derslerden kopanlar oldu
Hak eden hakkını alsın umarım hersey gönlünüzce olur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Ben seneye giricem, şimdiden çalışmaya başlamayı düşünüyorum.
Bu süreci deneyimlemiş biri olarak tavsiye verebilir misin?

Top Bottom