VAKKI Tornavida seti 25 parça 140 ₺

1 yıl önce 20 liraya almıştım kuponla. İş yerinde laptopların kasalarını falan açarken kullanıyorum. Kalite olarak F/P ama temudan daha iyi seçenekler bulunabilir belki. Mıknatıslı ama mıknatısı öyle aşırı güçlü değil.

1737716007605.png

Bunlar kaliteli değil ya. Tutsan tutulmuyor doğru düzgün, ceviremiyorsun bile. Biraz daha koyun daha iyisini alın. Ucuz diye alınamaz kanaatimce.

Şaka mısın sen çocuk? Her yerde bu setten kaynıyor diyorum. Gelmiş hala dalkavuk gibi ötüyor. Sen git başka yere. Adamın tepesini attırmayın. İşinize gidin, aranmayın.
hocam değer mi mesela telefon ekran değiştğircem vidaları yalama yapar mı

Alüminyum ve biraz fazla sıkılmış vida görünce kırılan/yamulan uçları var, küçük el işleri için ideal ama fazlasını kaldırmaz

Kullanırsın, benim eleştirdiğim şey fırsata eklenmesi. Çünkü hep ucuz oldu bu set. Neredeyse sıcak fırsatı takip edenin hepsi aldı. Ben bile aldım 2023 yılında.

Hocam biraz piyasaya bakarsan şu an fiyatının yüksek olduğunu görürsün. Hep ucuz olmuş olabilir ama şu an en ucuz burada . Madem öyle hep ucuz olan ürünlerin dahada ucuzladığında kimse konu açmasın.

hocam değer mi mesela telefon ekran değiştğircem vidaları yalama yapar mı
Telefonlar için verimli pek değil. Orta mekanizme kavrama yeteneksiz yapılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam biraz piyasaya bakarsan şu an fiyatının yüksek olduğunu görürsün. Hep ucuz olmuş olabilir ama şu an en ucuz burada . Madem öyle hep ucuz olan ürünlerin dahada ucuzladığında kimse konu açmasın.
Konuya bak birisi link ekledi, biraz araştırıp da konuşalım. 125 tl her yerde var. Trendyol linki konuya eklendi.

yani arada iş yapabiliyor ama kavraması çok kötü ,kuvvet verip döndürülmüyor fazla. Alın arabada dursun

Geri