Neler Yeni

Öneri Vakumlu Soğutucu Daha Yararlı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kubilay Eren Köksal
Arkadaşalar bu vakumlu soğutucuyu ya da bu soğutucuyu almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır hangisi daha iyi performans verir. Şu an kullandığım soğutucu budur. Kullandığım soğutucu hiçbir işe yaramıyor laptobum hala 95 derecelere kadar çıkıyor. Öneriniz nedir ?

yusuftheayay

80+ Bronze
Arkadaşalar bu vakumlu soğutucuyu ya da bu soğutucuyu almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklıdır hangisi daha iyi performans verir. Şu an kullandığım soğutucu budur. Kullandığım soğutucu hiçbir işe yaramıyor laptobum hala 95 derecelere kadar çıkıyor. Öneriniz nedir ?
Vakumlu soğutucu için fan devrini bozduğundan dolayı bilgisayar fanına zarar verdiği gibi bir söylenti duymuştum, fakat zaten bilgisayar fanı işini görmüyor denemekte yarar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide denetim masasından işlemciyi sınırlamayı dene sıcaklık düşer, performansta düşer ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kubilay Eren Köksal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vakumlu soğutucu için fan devrini bozduğundan dolayı bilgisayar fanına zarar verdiği gibi bir söylenti duymuştum, fakat zaten bilgisayar fanı işini görmüyor denemekte yarar var

Bide denetim masasından işlemciyi sınırlamayı dene sıcaklık düşer, performansta düşer ama
deep cool u pal model soğutucuyu mu almak daha mantıklı yoksa vakumlu soğutucuyu mu ?

performansımın düşmesini istemiyorum.

yusuftheayay

80+ Bronze
deep cool u pal model soğutucuyu mu almak daha mantıklı yoksa vakumlu soğutucuyu mu ?

performansımın düşmesini istemiyorum.
Vakumlu soğutucu direk leptopun içindeki sıcak havayı dışarı çekiyor bence daha etkili olur ama leptopu birazda yükseltmeni tavsiye ederim altı açık olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Kubilay Eren Köksal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vakumlu soğutucu direk leptopun içindeki sıcak havayı dışarı çekiyor bence daha etkili olur ama leptopu birazda yükseltmeni tavsiye ederim altı açık olsun
şu an kullandığım soğutucuyla beraber kullanmayı düşünüyorum zaten kullandığım soğutucu laptobumu havaya kaldırmamı sağlıyor.

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka zalman ns2000 di sanırım o tarz bir soğutucu var ben kullanıyorum ve gerçekten mükemmel bilgisayarın altını gerçekten soğuk tutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,901
Üyeler
166,645
Son üye
EmirSrky