Neler Yeni

Valoran hesabımı satmak istiyorum?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
valorant kitlesi cs ye gelmesin ya oyunun agirbasli tok oyuncu kitlesi toxic velet doluyor gun gectikce
kral 1 sana sormayacağım 2 toxiclerden bıktığım için geçiyorum zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
Hocam ben gamermarkt da satıcıyım o hesabı 180 e satarım kendi düşüncem ucuza satmayın kısacası

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
Yanlış düşünüyorsun dostum. Valorant'tan CS:GO'ya geçen biri zaten toxiclerden ve hilelerden bıktığı için geçiyor, dolayısıyla orada gayet efendi oluyorlar. Bu arada hesabın minimum 150TL eder, altına satma. Seviye de önemli tabii.
cs go da toxic yok neredeyse valo da immo olan biri olarak valorant da su an hileleri inanılmaz arttı valorant tr serveri kadar igrenc bi yer yok tam tersi dediginizin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,320
İsim
uwu
bilmiyorum ki hocam onun konusunu açtım zaten
hmm hocam bnde pubg mobile ciyim valorant hesaplarından pek anlamam ama valorata geçmekte istiyorum ama sıfırdan hesap dizmek çok pahalı sanırım uygun fiyat belirten hocamız olursa alabilirim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
Yanlış düşünüyorsun dostum. Valorant'tan CS:GO'ya geçen biri zaten toxiclerden ve hilelerden bıktığı için geçiyor, dolayısıyla orada gayet efendi oluyorlar. Bu arada hesabın minimum 150TL eder, altına satma. Seviye de önemli tabii.
hocam 222 level

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
Hocam benim teklifim 160 tl veririm olaya kasar 260 a satarım yalan yok daha yüksek gelmezse beni etiketleyip yazar mısınız

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
hmm hocam bnde PUBG mobile ciyim valorant hesaplarından pek anlamam ama valorata geçmekte istiyorum ama sıfırdan hesap dizmek çok pahalı sanırım uygun fiyat belirten hocamız olursa alabilirim
hocam özelden bütçenizi yazar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim teklifim 160 TL veririm olaya kasar 260 a satarım yalan yok daha yüksek gelmezse beni etiketleyip yazar mısınız
160 a alırsan satim sana

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,320
İsim
uwu
hocam özelden bütçenizi yazar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

160 a alırsan satim sana
hocam bütçe yok lgs den sonra kendi hesabımı dizecektim rank sisteminide h
ç bilmiyorum bildin sıfırdan başlayan biriyim eğer hocalardan valorant fiyat biçmeyi bilen varsa alırım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,127
Üyeler
161,662
Son üye
Capicot
Top Bottom