hocam hesabı sattınız mı?kral 1 sana sormayacağım 2 toxiclerden bıktığım için geçiyorum zaten
ne kadar istiyorsunuz hocam ?yok daha satmadım hocam
cs go da toxic yok neredeyse valo da immo olan biri olarak valorant da su an hileleri inanılmaz arttı valorant tr serveri kadar igrenc bi yer yok tam tersi dediginizinYanlış düşünüyorsun dostum. Valorant'tan CS:GO'ya geçen biri zaten toxiclerden ve hilelerden bıktığı için geçiyor, dolayısıyla orada gayet efendi oluyorlar. Bu arada hesabın minimum 150TL eder, altına satma. Seviye de önemli tabii.
hmm hocam bnde pubg mobile ciyim valorant hesaplarından pek anlamam ama valorata geçmekte istiyorum ama sıfırdan hesap dizmek çok pahalı sanırım uygun fiyat belirten hocamız olursa alabilirimbilmiyorum ki hocam onun konusunu açtım zaten
hocam 222 levelYanlış düşünüyorsun dostum. Valorant'tan CS:GO'ya geçen biri zaten toxiclerden ve hilelerden bıktığı için geçiyor, dolayısıyla orada gayet efendi oluyorlar. Bu arada hesabın minimum 150TL eder, altına satma. Seviye de önemli tabii.
hocam özelden bütçenizi yazar mısınızhmm hocam bnde PUBG mobile ciyim valorant hesaplarından pek anlamam ama valorata geçmekte istiyorum ama sıfırdan hesap dizmek çok pahalı sanırım uygun fiyat belirten hocamız olursa alabilirim
160 a alırsan satim sanaHocam benim teklifim 160 TL veririm olaya kasar 260 a satarım yalan yok daha yüksek gelmezse beni etiketleyip yazar mısınız
hocam bütçe yok lgs den sonra kendi hesabımı dizecektim rank sisteminide hhocam özelden bütçenizi yazar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
160 a alırsan satim sana