Neler Yeni

valorannta hile nasıl yapılır ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
beyler bunun için agır derece küfür yiyebilirm ama :D aranızda yapan illa vardır :D valo da hile yapmış olan var mı varsa da bana da yardımcı olabilir mi :D 1 mere mahsus diyelim hiç bi oyunda hile yapmadım ama valo da yapmaki istiyorum neden bilmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Yuzarsef
Buradan alınca ban uğraşmadan oluyor ve de epey bir kıyak.

Serefcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Şerefcan Yilmaz
beyler bunun için agır derece küfür yiyebilirm ama :D aranızda yapan illa vardır :D valo da hile yapmış olan var mı varsa da bana da yardımcı olabilir mi :D 1 mere mahsus diyelim hiç bi oyunda hile yapmadım ama valo da yapmaki istiyorum neden bilmıyorum.
Dostum yapma hiçbir anlamı yok ...

Yasin Çınar

80+ Bronze
benim bildiğim ücretsiz hilelerde iş olmuyor ve valorantın hile savunması güçlü diye biliyorum ücretsiz hile kullanıp hile yaparsın ama çok kısa bir süre sonra ban yersin ayrıca ücretsiz hilelerin %90 ı virüslü oluyor. Hile yapıcaksan parayla hile al ama iyi olanların fiyatı biraz çok oluyor genelde. Bende zamanında zula ya hile yapıcam diye pc rat yemişti.

En İyi Cevap
3
Beceriksizseniz oynamayın?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beceriksizseniz oynamayın?
yok kolum var merak etme sadece merak etigim için yapmak istıyorum dereceli girip milletin huzuru kaçrmak istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim bildiğim ücretsiz hilelerde iş olmuyor ve valorantın hile savunması güçlü diye biliyorum ücretsiz hile kullanıp hile yaparsın ama çok kısa bir süre sonra ban yersin ayrıca ücretsiz hilelerin %90 ı virüslü oluyor. Hile yapıcaksan parayla hile al ama iyi olanların fiyatı biraz çok oluyor genelde. Bende zamanında zula ya hile yapıcam diye pc rat yemişti.
bende az önce 1 tane yükledim defender trojen yazıyordu sonra sildi kaspersky indirdim arkasından temiz çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan alınca ban uğraşmadan oluyor ve de epey bir kıyak.
aga bu nasıl bi site no veriyon hile veriyo :unsure: bitikden sonra üzerimize 1000tl çakmasınlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom