Neler Yeni

Valorant 1 win 1 lose sorunu ?

efeamaefe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
258
Arkadaşlar sa. Geçen sezonu dia2 bitirdim ve aimim suan dia2 olduğum sezondan daha iyi ama plat2yim. 3-4 kere 50kp oldum sonra 0. 2 maç win 3 maç lose yada 1 maç win 1 lose. Sizce napabilirm bu durum için ?

Arkadaşlar sa. Geçen sezonu dia2 bitirdim ve aimim suan dia2 olduğum sezondan daha iyi ama plat2yim. 3-4 kere 50kp oldum sonra 0. 2 maç win 3 maç lose yada 1 maç win 1 lose. Sizce napabilirm bu durum için ?
geçen gün üst üste 13 maç kaybettim en düşük vurduğuma 15 tir ebn fazla 36 ortalama 20 25 vuruyorum dünde 3 el kazandım 5 el kaybettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

riot biz daha fazla oynayalım diye bence bir sistem kurmuş zaten oynuyoruz bağımlı gibi diyor her türlü oynar bilerek yapıyor gibi

geçen gün üst üste 13 maç kaybettim en düşük vurduğuma 15 tir ebn fazla 36 ortalama 20 25 vuruyorum dünde 3 el kazandım 5 el kaybettim
Hocam bende min 15 vuruyorum. Bazen 1 vuruyorum ondada takım 6-0 filan kaybederken alt f4 çekiyorum.

Hocam bende min 15 vuruyorum. Bazen 1 vuruyorum ondada takım 6-0 filan kaybederken alt f4 çekiyorum.
6 elde 1 kill

Hele hele moralim bozuksa kesin 1 vururum. Normalde 1 zor

6 elde 1 kill

Hele hele moralim bozuksa kesin 1 vururum. Normalde 1 zor
Dün 5 6 elde 3 vurdum alt f4 çektim. Bugubde 1 vurdum 6 elde yine çektim

Valorantın algoraitmasından nefret ediyorum , toksin adamların önüne geçemiyorlar , rekabet modu çorba olmuş karışık rank cümbüşü , smrfler bi yandan enteresan valla .

Geri