Arkadaşlar sa. Geçen sezonu dia2 bitirdim ve aimim suan dia2 olduğum sezondan daha iyi ama plat2yim. 3-4 kere 50kp oldum sonra 0. 2 maç win 3 maç lose yada 1 maç win 1 lose. Sizce napabilirm bu durum için ?
geçen gün üst üste 13 maç kaybettim en düşük vurduğuma 15 tir ebn fazla 36 ortalama 20 25 vuruyorum dünde 3 el kazandım 5 el kaybettimArkadaşlar sa. Geçen sezonu dia2 bitirdim ve aimim suan dia2 olduğum sezondan daha iyi ama plat2yim. 3-4 kere 50kp oldum sonra 0. 2 maç win 3 maç lose yada 1 maç win 1 lose. Sizce napabilirm bu durum için ?
riot biz daha fazla oynayalım diye bence bir sistem kurmuş zaten oynuyoruz bağımlı gibi diyor her türlü oynar bilerek yapıyor gibiArkadaşlar sa. Geçen sezonu dia2 bitirdim ve aimim suan dia2 olduğum sezondan daha iyi ama plat2yim. 3-4 kere 50kp oldum sonra 0. 2 maç win 3 maç lose yada 1 maç win 1 lose. Sizce napabilirm bu durum için ?
Hocam bende min 15 vuruyorum. Bazen 1 vuruyorum ondada takım 6-0 filan kaybederken alt f4 çekiyorum.geçen gün üst üste 13 maç kaybettim en düşük vurduğuma 15 tir ebn fazla 36 ortalama 20 25 vuruyorum dünde 3 el kazandım 5 el kaybettim
6 elde 1 killHocam bende min 15 vuruyorum. Bazen 1 vuruyorum ondada takım 6-0 filan kaybederken alt f4 çekiyorum.
Dün 5 6 elde 3 vurdum alt f4 çektim. Bugubde 1 vurdum 6 elde yine çektimHocam bende min 15 vuruyorum. Bazen 1 vuruyorum ondada takım 6-0 filan kaybederken alt f4 çekiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 elde 1 kill
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hele hele moralim bozuksa kesin 1 vururum. Normalde 1 zor