VALORANT % 100 İŞLEMCİ KULLANIMI SORUNU

Reaksiyon skoru
76
bu işlemci kullanımı normalmidir oyun içi görüntü alamadım hep % 13 gösterdi fotolarda oyun içi işlemci kullanımıda 56 ile 74 arası gidip geliyor grafikler full ayarda ama görev yöneticisinden baktığımda hep % 96 100 arası bilenler yazarsa sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemim amd ryzen 3550h gtx 1650 mobile 16 gb ram

Ekler

• ....png
    ....png
    62.8 KB · Hit: 82
Arka planda işlemci tüketimi fazla olan bir uygulama açıkmı?(örnek: fitgirl repack setup), bilgisayarında işlemciyi yoran virüs olabilir kaspersky ile tam tarama yapmanı tavsiye ederim.

malvarbytes ile tarama yaptım bişey çıkmadı arka planıda kontrol ediyorum bişey göremedim harici ama benim anlamadığım şu oyundayken bakıyorum işlemci kullanımına % 40 60 arası dolanıyor arka plana alıp görev yöneticisinden bakınca % 80 90 oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arka planda işlemci tüketimi fazla olan bir uygulama açıkmı?(örnek: fitgirl repack setup), bilgisayarında işlemciyi yoran virüs olabilir kaspersky ile tam tarama yapmanı tavsiye ederim.
malvarbytes ile tarama yaptım bişey çıkmadı arka planıda kontrol ediyorum bişey göremedim harici ama benim anlamadığım şu oyundayken bakıyorum işlemci kullanımına % 40 60 arası dolanıyor arka plana alıp görev yöneticisinden bakınca % 80 90 oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,856
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri