en yüksek ayarlara çektiğimde 30-40 alıyordum sanırım okumuş üflemişim laptop'aDiğer oyunlar için bir şey diyemem ama valorantı çok yüksek ayarlarda oynuyor.Bir de donanım arşivinin videosu vardı pc alınca ilk yapılması gerekenler orda bahsediyordu onu izleyebilirsin
ya kankam icime sinsin yaparım g4 videosunda ki gibi fpsleri gorsem en dusuge alıcam zatenkanka fxaa falan çok etkiler bence her şeyi en düşüğe çek netliği arttır bloom falan hespini kapa eşyönsüz filtrelemeyi de 8x yap
Kanka zaten valo tüm ayarlar yüksek oynama görüntü kalitesi vs çok kötü neyse sen bilirsinya kankam icime sinsin yaparım g4 videosunda ki gibi fpsleri gorsem en dusuge alıcam zaten
V4.5 270 fos alıyorum orta ayarlardabende da v4.5 da düşük fps alıyodum şu fps ayarlarını böyle yapınca düzeldi
Alıntıyı görüntüle
FpsV4.5 270 fos alıyorum orta ayarlarda
benim düşük ayarlarda ortalama 170-250V4.5 270 fos alıyorum orta ayarlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps
Windows 10 mu 11 mi kullanıyorsunuz xmp açtınız mıbenim düşük ayarlarda ortalama 170-250
win 10 xmp nedir bilgim yok cafeci abiye kurdurmuştum pc yiWindows 10 mu 11 mi kullanıyorsunuz xmp açtınız mı
xmp leri açmıştık sanırım nereden bakıyoruzwin 10 xmp nedir bilgim yok cafeci abiye kurdurmuştum pc yi
hocam temiz bi kurulum yap denedin mi bilmiyorum ama oyun modunu aç windowsun ayarlarından güç seçeneklerinden yüksek performans a alpaylasınca hep kızılıyor ama neden boyle hala anlamıs degilim xmp acık driverler guncel
Oyle suan ama oyun modu nedir bilmiyorumhocam temiz bi kurulum yap denedin mi bilmiyorum ama oyun modunu aç windowsun ayarlarından güç seçeneklerinden yüksek performans a al
ya alt tab atınca 108 e sabitleniyor fps durduk yere dellenicem bu sadece lol de oluyohocam temiz bi kurulum yap denedin mi bilmiyorum ama oyun modunu aç windowsun ayarlarından güç seçeneklerinden yüksek performans a al
win tuşuna bas oyun modu yaz aktif değilse aktifleştirOyle suan ama oyun modu nedir bilmiyorum
amd de oyun ayarlari var yani oyuna ozel atayabiliyorsun buyuk ihtimalle sende sabit fps alma olayi var. oralari kurcala. bayadir nvidia kullanmadim. benimde ilk kurdugumda fps 144 sabitti. ayarlardan actim.Oyle suan ama oyun modu nedir bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya alt tab atınca 108 e sabitleniyor fps durduk yere dellenicem bu sadece lol de oluyo