leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
Bilmiyordum sağ olunBen i3 10105f gtx 1660ti ile 200-250 FPS alıyorum. Sorun yaşayan arkadaş o sistemle daha yüksek performans almalı.
Bilmiyordum sağ olunBen i3 10105f gtx 1660ti ile 200-250 FPS alıyorum. Sorun yaşayan arkadaş o sistemle daha yüksek performans almalı.
Hocam başkasına yazıcaktım, yanlışlıkla sizin mesajınızı alıntılamışım.Bilmiyordum sağ olun![]()
hocam sizin sistemde mi vok-maxBen i3 10105f gtx 1660ti ile 200-250 FPS alıyorum. Sorun yaşayan arkadaş o sistemle daha yüksek performans almalı.
kanka fxaa falan çok etkiler bence her şeyi en düşüğe çek netliği arttır bloom falan hespini kapa eşyönsüz filtrelemeyi de 8x yapAyarları degisince de birsey olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka sistem g4 abdullah abinin ayarlarını yaptım 100 150 fps az alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
hocam sizin sistemde mi vok-max
hocam ben i3 3. nesil ve gt820m 1 gb 8 ram ile ajan seçiminde 150 görüyorum oyun içi 60 altı almıyorum konuyu açan hocamın fps neden düşük acabaBen i3 10105f gtx 1660ti ile 200-250 FPS alıyorum. Sorun yaşayan arkadaş o sistemle daha yüksek performans almalı.
Hangi anlamda hocam? Bizim sistemler düşük performans mı veriyor diyorsunuz yani?hocam ben i3 3. nesil ve gt820m 1 gb 8 ram ile ajan seçiminde 150 görüyorum oyun içi 60 altı almıyorum sizin sistemler neden böyle
Hocam sisteme hiçbir ayar yapmadım sizce neler yapmalıyım Nvidia, Windows gibi
mesajı düzenledim hocam.Hangi anlamda hocam? Bizim sistemler düşük performans mı veriyor diyorsunuz yani?
Hocam vallahi ben sadece driver güncellemesi ve biostan ram frekans hızı arttırma yaptım. Başka da bir şey gerekmiyor gibi.Hocam sisteme hiçbir ayar yapmadım sizce neler yapmalıyım Nvidia, Windows gibi
Diğer oyunlar için bir şey diyemem ama valorantı çok yüksek ayarlarda oynuyor.Bir de donanım arşivinin videosu vardı pc alınca ilk yapılması gerekenler orda bahsediyordu onu izleyebilirsinhocam ben i3 3. nesil ve gt820m 1 gb 8 ram ile ajan seçiminde 150 görüyorum oyun içi 60 altı almıyorum konuyu açan hocamın fps neden düşük acaba
Diğer oyunlarda da aynı sorunu yaşıyormuş. Donanımsal bir problem olabilir.hocam ben i3 3. nesil ve gt820m 1 gb 8 ram ile ajan seçiminde 150 görüyorum oyun içi 60 altı almıyorum konuyu açan hocamın fps neden düşük acaba