Neler Yeni

Valorant 12400f stok soğutucu 85 derece normalmi?

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
şuan böyle durumlar kapımda açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam odam çok sıcak olduğundan kaynaklıydı herhalde :)) şuanda durmlar böyle bi full grafiğe alıp deneyeyim
DC Chrome vs o kadar fark ettirmemesi lazım kasan 4 fanlı zaten. Odan da cam olmamasınında o kadar etkilememesi gerekli. Cinebenchr23 te görseydi normal olabilirdi. Uzun kullanımda sağlıksız bir değer

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Fan işlemciye tam oturmuş mu ona bak temas ediyorum , bir de ne zamandır termal macun yenilemiyorsunu
1708543581581.png

yüksekte göyle 81-82 ye çıkıyor bazen

Ultraya almayla ne alakası var?? Bu sadece ekran kartına yük bindirir. İşlemcinin fazla ısınma gerekçesi değildir.Hatta daha da yük altına bindirir ekran kartı daha fazla kullanilacağı için Ayrıca valorant düşük ayarda oynanır çünkü avantaj sağlıyor. Lütfen bilmediğiniz yalan yanlış yorumlar yapmayın. Benimde hatam var ise duzeltirseniz sevinirim

Arkadaşın dediği gibi fan oturmuşmu ona bak. Ve termal macun ne zamandır değişmiyor.
1 yıllık pc daha

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Fan işlemciye tam oturmuş mu ona bak temas ediyorum , bir de ne zamandır termal macun yenilemiyorsunu
1 yıllık pc daha hiç değişmedim

Doğalgaz açıkmı açıksa fark ediyor çünkü petekler sıcak basıyor zaten kasada ısınıyor oda köz oluyor sonra.
hocam petekler açık

Doğalgaz açıkmı açıksa fark ediyor çünkü petekler sıcak basıyor zaten kasada ısınıyor oda köz oluyor sonra.
hocam şuanda odamın kapısı açık kapalıyken 8-85 falan görüyodum şuanda aldığım değerler -74-75-76

Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mustafa Gerçek

hocam petekler açık
Ama değerler fazla bendede o işlemci var garantiye gitti hikayeli oyunda 70C° görüyordum.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Ama değerler fazla bendede o işlemci var garantiye gitti hikayeli oyunda 70C° görüyordum.
hocam şuanda kapım açık petekler açık chrome dc ve başka programlar açık 74-76 arası

DC Chrome vs o kadar fark ettirmemesi lazım kasan 4 fanlı zaten. Odan da cam olmamasınında o kadar etkilememesi gerekli. Cinebenchr23 te görseydi normal olabilirdi. Uzun kullanımda sağlıksız bir değer
HOCAM BENİM İŞLEMCİ FANI İ HIZLANIP BİR YAVAŞLIYOR

bu değerlerde normladen çok az değilmi

Son düzenleme:

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak

hocam petekler açık

hocam şuanda odamın kapısı açık kapalıyken 8-85 falan görüyodum şuanda aldığım değerler -74-75-76
Hocam yenimi olamya başladı bu yoksa ilk aldığımızda varmiydu

l3her0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Osman Akbaş
Normal makul bir kule tipi soğutucu almanız gerekir.

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
Hocam yenimi olamya başladı bu yoksa ilk aldığımızda varmiydu
hocam şuan bedne genel olan sıcaklık valoda düşük ayarlarda stok falna 74-76 arada bir 78 normalmi bu arada nceden hiç dikkat etmemiştim fakat yeni olmaya başlamış olabilir

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
hocam şuan bedne genel olan sıcaklık valoda düşük ayarlarda stok falna 74-76 arada bir 78 normalmi bu arada nceden hiç dikkat etmemiştim fakat yeni olmaya başlamış olabilir
78 derece civarı gayet ideal

babaadamsiteiçiya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yiğit
78 derece civarı gayet ideal
anladım stok fan ile normal diyorssunuz fakat odamda pencere yok ayrıca chrome açıp dc açıp odamın kapısını kapatınca odam sıcak oluyor buda hehralde işlemciye yansıyor 83 civarlarında geziyor nadiren 85 e çıkıyor kapıyı açık kullanırken olmuyor çok nasir 81 e çıkıp nyiro sizce soğutma alsam kaölara düşer çünkü benim sstemim hazır sistem ve incelemesinde inceleyen adam valo oynaarken 56 derece civarlarında gidiyor aynı sistem valorant düşük ayarlarda ayrıca fps i de benden fazla

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
arkadaşlar stok soğutucyla oynuyorum arkada chrome ve dc açık bide valo açık düşük ayarlarda normalmi ve zarar verirmi?
normal kuletipi ucuz bulduğunda yapıştır. bunun daha yaz sıcağı var.

Top Bottom