Neler Yeni

Valorant 12400f stok soğutucu 85 derece normalmi?

euro

80+ Bronze
Bendede var i5 12400F ısınma sorunu yaşamadım öyle oyunlarda 60-75 derece arasında odam normal sıcaklıkta

YazılımKafa

80+ Silver
%50-%60 ekran kartı mı işlemci mi? İşlemcinin öyle olması imkansız zaten cırtlak valo grafiği kullanmıyor sayılır. Anomali mevcut.
İşlemcidir. Valo cs gibi oyunlarda işlemci ağırlıklı oynanır. Çünkü zaten grafikleri zorlamadığı için ekran kartına fazla ihtiyaç olmaz, işlemciye göre fps alırsın. O yüzden kullanımı daha fazla olur

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn
6750XT ekran kartın var ve cırtlak valo yu düşükde oynuyorsun? Hemen onu ultraya al dostum. Toz varsada PC kapalıyken iyice bakımını yap ama dikkatli ol. Kasayı bilmiyorum. Ben o sıcaklığı ancak 4 saatlik BF5 oynarken alabiliyorum. (Baya baya ağır oyun.)
isterse 4090'ı olsun valorant düşük ayarlarda daha iyi

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
İşlemcidir. Valo cs gibi oyunlarda işlemci ağırlıklı oynanır. Çünkü zaten grafikleri zorlamadığı için ekran kartına fazla ihtiyaç olmaz, işlemciye göre fps alırsın. O yüzden kullanımı daha fazla olur
%50-%60 işlemci az ki bir işlemci tabanlı oyuna göre.

Aykut D.

80+ Gold
6750XT ekran kartın var ve cırtlak valo yu düşükde oynuyorsun? Hemen onu ultraya al dostum. Toz varsada PC kapalıyken iyice bakımını yap ama dikkatli ol. Kasayı bilmiyorum. Ben o sıcaklığı ancak 4 saatlik BF5 oynarken alabiliyorum. (Baya baya ağır oyun.)
Daha düşük gecikme vede yüksek fps için low ayar kullanılmalı dostum .

Top Bottom