İşlemcidir. Valo cs gibi oyunlarda işlemci ağırlıklı oynanır. Çünkü zaten grafikleri zorlamadığı için ekran kartına fazla ihtiyaç olmaz, işlemciye göre fps alırsın. O yüzden kullanımı daha fazla olur%50-%60 ekran kartı mı işlemci mi? İşlemcinin öyle olması imkansız zaten cırtlak valo grafiği kullanmıyor sayılır. Anomali mevcut.
isterse 4090'ı olsun valorant düşük ayarlarda daha iyi6750XT ekran kartın var ve cırtlak valo yu düşükde oynuyorsun? Hemen onu ultraya al dostum. Toz varsada PC kapalıyken iyice bakımını yap ama dikkatli ol. Kasayı bilmiyorum. Ben o sıcaklığı ancak 4 saatlik BF5 oynarken alabiliyorum. (Baya baya ağır oyun.)
%50-%60 işlemci az ki bir işlemci tabanlı oyuna göre.İşlemcidir. Valo cs gibi oyunlarda işlemci ağırlıklı oynanır. Çünkü zaten grafikleri zorlamadığı için ekran kartına fazla ihtiyaç olmaz, işlemciye göre fps alırsın. O yüzden kullanımı daha fazla olur
Daha düşük gecikme vede yüksek fps için low ayar kullanılmalı dostum .6750XT ekran kartın var ve cırtlak valo yu düşükde oynuyorsun? Hemen onu ultraya al dostum. Toz varsada PC kapalıyken iyice bakımını yap ama dikkatli ol. Kasayı bilmiyorum. Ben o sıcaklığı ancak 4 saatlik BF5 oynarken alabiliyorum. (Baya baya ağır oyun.)