Neler Yeni

Valorant %15 Oyun içi Para Birimlerine Zam

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Skinsizde oyun oynanıyor sonuçta la sallayın gitsin skinleri illa istiyorsanız oyun dosyalarından beleşe yapabilirsiniz de sadece sizde gözükür oda problem olmaz pek

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Burak
Hata yapıyorlar. Maalesef Riot sürekli aynı şekilde hatalı kararlar alıyor. Zaten zam yapmasa eski fiyatlarına döndürse sürümden kazanıp yine aynı karı elde eder ama zam yapmayı tercih ediyorlar. Bu durumda oyuncu sayısının azalmasına yok açıyor.
LoL de 10 k RP geliyor en yüksek satın alımda valoda 7300 aşırı derecede kazık ve yetersiz abi yeni gelen set 8700 ise 2 defa vp almak gerekiyor bu duruma çözüm gelmesi gerekirken yine zam yapacak olması aşırı saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Skinsizde oyun oynanıyor sonuçta la sallayın gitsin skinleri illa istiyorsanız oyun dosyalarından beleşe yapabilirsiniz de sadece sizde gözükür oda problem olmaz pek
Sonra dosyalar değişti cart curt diye gelen perma ban ve ardındaki gelen pişmanlık hissi 😆😆😆

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
ilerleme değil kanka adam gelmiş çoluk çocuk oyunu diyor haddini bilsinde konuşmasını öğrensin o zaman benim sorunum değil 40 50 yaşında adamlar oynuyor bu oyunu belliki kafası çalışmayan cahil cüheylanın teki bende haddini bildiriyorum sorunmu var
sen bana had bildirebilecek birisi değilsin 😂 bir fenboysun.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,402
İsim
Volkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,876