Neler Yeni

Valorant 16 mbps internet yeter mi?

Mehmet051

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
Arkadaşlar Babam bu ocakta yılbaşında hediye olarak bana pc alacak fakat bulundugum yerde altyapi yok intarnette benim odamda değil 16 mbps intarnet bana valorant gta 5 online Forza gibi oyunlarda yeterli olurmu şuanlık aktif download hızım 17.1 upload ise 1.5 yeterli olurmu veya idare eder mi? yardımcı olabilirmisiniz.
NOT:Kablosuz kullanacağım intarnet odamda değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

hihihiha

80+ Bronze
Arkadaşlar Babam bu ocakta yılbaşında hediye olarak bana pc alacak fakat bulundugum yerde altyapi yok intarnette benim odamda değil 16 mbps intarnet bana valorant gta 5 online Forza gibi oyunlarda yeterli olurmu şuanlık aktif download hızım 17.1 upload ise 1.5 yeterli olurmu veya idare eder mi? yardımcı olabilirmisiniz.
Ben 4 yıl 16 mbps internetle oyun oynadım valorantta dahil pek sorun yaşamadım.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
İndirmesi uzun sürebilir onun dışında interneti fazla kullanan yoksa pek sorun çıkmaz.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
75 mbps ile 10 ping sabit alıyorum Kırklareli konumundan daha önceden 16 mbps kullanıyordum yetiyordu sana da yeter sanırım

Mehmet051

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
75 mbps ile 10 ping sabit alıyorum Kırklareli konumundan daha önceden 16 mbps kullanıyordum yetiyordu sana da yeter sanırım
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirmesi uzun sürebilir onun dışında interneti fazla kullanan yoksa pek sorun çıkmaz.
İntarneti tüm aile kullaniyor ama aşırı ping çıkmaz sanırım indirme süresi önemli değil

Ben 4 yıl 16 mbps internetle oyun oynadım valorantta dahil pek sorun yaşamadım.
İndirme süresi uzun sürmesi önemli değil bencede pek problem çıkacağını sanmam teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
kanka bende 24 mbps int vardı valoyu kablosuz bağlantı ile oynadım çok ping çıkıyordu ethernet kablosu aldım şuan sabit 10 ping çok kullanan varsa ping çıkabilir belki

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Teşekkürler

İntarneti tüm aile kullaniyor ama aşırı ping çıkmaz sanırım indirme süresi önemli değil

İndirme süresi uzun sürmesi önemli değil bencede pek problem çıkacağını sanmam teşekkürler
Cok kisi kullaniyorsa ve kabloyla baglanmiyorsan o internette ping sorunu yasama ihtimalin yuksek

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Hızdan ziyade konu komşu kaç ping alıyor onu araştır bence.

Mehmet051

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cok kisi kullaniyorsa ve kabloyla baglanmiyorsan o internette ping sorunu yasama ihtimalin yuksek
Kabloya bağlanamam cünki 3 oda var modemle aramda ama Wifi adaptörü varmış sanırım işe yararmı biliyormusunuz acaba?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kabloya bağlanamam cünki 3 oda var modemle aramda ama Wifi adaptörü varmış sanırım işe yararmı biliyormusunuz acaba?
Brom ne diyeyim 3 oda var ve wifi ile bağlanıyorsun internet 16mbps ve ailede ki herkes kullanıyor.
Tahminim pingin çıkacağı doğrultusunda, ama çıkmazsa ne güzel

abcdefg1234

80+ Silver
Hem adsl hem çok kişi kullanacak hem de wifi dan bağlanacaksınız. Ping çıkmama ihtimali yok. Hiç güzel bir deneyim olmuyor.

Uzun bir süre adsl 16 mbps lik paket kullandım. Evdeki herkes interneti aktif kullanıyordu, kabloyla bağlanmama rağmen ping sorunu can sıkıyordu. Çok bi beklentiniz olmasın bence, oynanır mı derseniz yine oynanır ama ping sorununuz olacak muhtemelen.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,437
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hem uzak mesafe hem Wi-Fi, sorun yaşama olasılığın %99

Mehmet051

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
Hem adsl hem çok kişi kullanacak hem de wifi dan bağlanacaksınız. Ping çıkmama ihtimali yok. Hiç güzel bir deneyim olmuyor.

Uzun bir süre adsl 16 mbps lik paket kullandım. Evdeki herkes interneti aktif kullanıyordu, kabloyla bağlanmama rağmen ping sorunu can sıkıyordu. Çok bi beklentiniz olmasın bence, oynanır mı derseniz yine oynanır ama ping sorununuz olacak muhtemelen.
Peki adaptör kullansam kablolu yerine faydasi olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,293
Üyeler
165,330
Son üye
enesgoker
Top Bottom