Neler Yeni

❌İndirim Bitti! VALORANT 740 VP 20 TL!

NightWish2434

80+ Silver
Yok hocam öyle olur mu dolandırıcının teki hepsiburada hesabı açmış (!) aşırı normal bir indirimle satışa e-pin koymuş (!) (!) (!) bunun iptal olmayacağından emin olan "sandalcı" bir kardeşimizin parasına el koymuş faizde işletiyor (!)(!)(!)(!)(!)
Anlamak isteyen anlar sana laf anlatamam.

NightWish2434

80+ Silver
Keşke...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deprem için geçmiş olsun. Bende yaşadım zor zamanlarımız geçiyor.

Buradaki gençler sadece ucuza bir şey almaya çalışıyor. Yanlış anlamayın kimse sizi dolandırmak istemez. Ucuz bulup alıp bekliyorlar. İptal olunca biraz hak arıyorlar o kadar. Zaten iptale ilişkin süreci buraya yazmasanızda süreç işleyecek. Hata sizden veya yazılımınızdan kaynaklı bilmiyorum ama buradaki insanlar size zarar ettirmek istemez. Buradaki insanlardan bağımsız bir şekilde zarar etmişsiniz. Zararınız için üzgünüm. Geçmiş olsun. Allaha emanet olun.
Güzel açıklamışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben iptal etmeye çalıştım ama iptal edemedim. Kusura bakmayın.
Konu üste çıksın diye yazıyorum. Gelişmeden haberdar eder misiniz acaba? Talebine dönüş alan var mı?

Son düzenleme:

Sir Cem T-oker

80+ Gold

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İade için bir süre bekleyeceğiz muhtemelen. 700 tane sipariş var.

Megan

80+ Silver
Adam terbiyesizlik yapmış ne demek yamyamlık yapıp saldırmışız? Kendi ihmalini bize atmaya çalışıyor. İnsan gibi yanlışlık oldu gençler kusura bakmayın dese başımız gözümüz üstüne. Ama gelip de bize hakaret ediyorsa umrumda olmaz kaç tl zarar ettiği

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Adam terbiyesizlik yapmış ne demek yamyamlık yapıp saldırmışız? Kendi ihmalini bize atmaya çalışıyor. İnsan gibi yanlışlık oldu gençler kusura bakmayın dese başımız gözümüz üstüne. Ama gelip de bize hakaret ediyorsa umrumda olmaz kaç TL zarar ettiği
Öyle dedi ya zaten ;? :D

NightWish2434

80+ Silver
Adam terbiyesizlik yapmış ne demek yamyamlık yapıp saldırmışız? Kendi ihmalini bize atmaya çalışıyor. İnsan gibi yanlışlık oldu gençler kusura bakmayın dese başımız gözümüz üstüne. Ama gelip de bize hakaret ediyorsa umrumda olmaz kaç TL zarar ettiği
Aynen öyle müşteriler demeyip onlar diye hitap ederse yada gizliliği hiçe sayıp e-postalarımızı açıkça paylaşırsa beni de bağlamaz

NightWish2434

80+ Silver
Nasıl e postalarımızı paylaşırsa? Öyle bir durum mu var
Evet. İletişimde olan bir arkadaşa yaklaşık 10 kişinin e postasını görünür şekilde atmış.

Megan

80+ Silver
Evet. İletişimde olan bir arkadaşa yaklaşık 10 kişinin e postasını görünür şekilde atmış.
Bildiğim kadarıyla paylaşması yasak. Adamın suçu yoktu ama kendini haksız duruma düşürdü. Biz ucuz ürün gördük aldık bize hakaret ediyor

Top Bottom