Konu için teşekkürler ama Vodafone yanımda uygulamasından almayı tercih ederim. 740 VP 50 TL fiyata geliyor.
Arama kısmına yazdığında çıkıyor.Yanımdada nerede satılıyor acaba
Uygulamayı indir oradan alabilirsin.Nasıl alınıyor ben hala anlamadım
ben öyle yaptım rdr2 oynuyorum şuan. Oyun çok güzel. Bugünde Cyberpunk 2077 indirime girmiş onu alacağım. Valoya para yatırıp çoluk çocuk içinde sinir olarak oyun oynayacağınıza alın güzel oyunlar sakin sakin mutlu mutlu onları oynayın.Bir tane vandal skini alacağıma RDR 2 alırım. Skinler çok pahalı.
Arama kısmına yazdığında çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulamayı indir oradan alabilirsin.
15 20 tane set alırısn rahat (!)175vp ile birşeyler Alınır mı?
hocam cidden çok komikti ama 30-35 set alırsın çok rahat deseydiniz daha komik olurdu15 20 tane set alırısn rahat (!)
biraz komiğimdirhocam cidden çok komikti ama 30-35 set alırsın çok rahat deseydiniz daha komik olurdu
Bu arkadaştan daha uyguna satıyorum lakin gerçekten piyasaya göre uygun veriyor.Uzun zamandır kullandığım site indirim yaptı sizlere bunu paylaşmak istedim internette araştırdım şuanda en düşük fiyat bu sitede.
Valorant VP Fiyatları - Hemen Valorant VP Satın Al - Ucuz VP
En ucuz Valorant VP fiyatları İtemSatış.com'da! Hemen tıkla ve indirimli Valorant Points satın al. 7/24 canlı destek ve taksitli ödeme seçenekleri burada!www.itemsatis.com
O koda 150TL alt limit gelmiş. Farklı bildiğin bir kod var mı kral?Konu için teşekkürler ama Vodafone yanımda uygulamasından almayı tercih ederim. 740 VP 50 TL fiyata geliyor.
Uzun zamandır kullandığım site indirim yaptı sizlere bunu paylaşmak istedim internette araştırdım şuanda en düşük fiyat bu sitede.
En ucuz Valorant VP fiyatları İtemSatış.com'da! Hemen tıkla ve indirimli Valorant Points satın al. 7/24 canlı destek ve taksitli ödeme seçenekleri burada!www.itemsatis.com
Ara sıra bazı sitelerde 6300 vp satışa çıkıyor. En fiyat performans vp yakalarsanız kaçırmayın.Uzun zamandır kullandığım site indirim yaptı sizlere bunu paylaşmak istedim internette araştırdım şuanda en düşük fiyat bu sitede.