Tearz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
50 TL üzerine 3 kez YAZ10 kullanabilirsin.O koda 150TL alt limit gelmiş. Farklı bildiğin bir kod var mı kral?
50 TL üzerine 3 kez YAZ10 kullanabilirsin.O koda 150TL alt limit gelmiş. Farklı bildiğin bir kod var mı kral?
nası ya 150lira üstünde kod girilebiliyor ve yine aynı fiyata geliyor?Konu için teşekkürler ama Vodafone yanımda uygulamasından almayı tercih ederim. 740 VP 50 TL fiyata geliyor.
Ustam bu ürün için uygun değildir hatası alıyorum ya.50 TL üzerine 3 kez YAZ10 kullanabilirsin.
Rakip oyunlara bakıldığında değil aslındaBu konuda haklısın skin fiyatları bana göre de yüksek bir düzenleme gelmesi gerekli.
Kaldırmışlar çünkü. 2 gün önce aldım. Şuanda kodda dijital ürünlerde geçerli değildir hatası veriyor.Ustam bu ürün için uygun değildir hatası alıyorum ya.
başka bildiğiniz kod varmı?Kaldırmışlar çünkü. 2 gün önce aldım. Şuanda kodda dijital ürünlerde geçerli değildir hatası veriyor.
Sanırım OYUN15'e yönlendirmişler. 2 gün önce YAZ10 koduyla aldım. Başkada bir bilgim yok maalesef.başka bildiğiniz kod varmı?
Ulan RP indirimi olsa ölür mü Riot?Uzun zamandır kullandığım site indirim yaptı sizlere bunu paylaşmak istedim internette araştırdım şuanda en düşük fiyat bu sitede.
Valorant VP Fiyatları - Hemen Valorant VP Satın Al - Ucuz VP
En ucuz Valorant VP fiyatları İtemSatış.com'da! Hemen tıkla ve indirimli Valorant Points satın al. 7/24 canlı destek ve taksitli ödeme seçenekleri burada!www.itemsatis.com
Bildiğim kadarıyla RP ve VP aynı ürün kodu sadece oyunda farklı miktarlar vermekte aynı site üzerinde RP kampanyası'da var. https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.htmlUlan RP indirimi olsa ölür mü Riot?
Üvey evlat mı RP?
Baya değil ama uygun Kendi satış fiyatlarına oranlaBildiğim kadarıyla RP ve VP aynı ürün kodu sadece oyunda farklı miktarlar vermekte aynı site üzerinde RP kampanyası'da var. https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html
Bu konudan dolayı şikayetçi olan yok mu acabaBu konuda haklısın skin fiyatları bana göre de yüksek bir düzenleme gelmesi gerekli.