Neler Yeni

Yardım Valorant 8k 240hz oynuyorum bune 😂

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Hem ayranım dökülmesin hem...
8kda rx6700 de ne bekliyorsunuz?
la siz anormalmisiniz benlemi dalga geçiyorsnuz rx6700 de 8kda performans beklemiyoprum ben 8kda oynadıgım için şaşırdım sadece monitörüm 1080p bunuda sizle paylaşmak istedim 50fps almam çok normal kafanız iyi mi? sizin ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu bug bir kaç gündür bana da oluyor 4K oynuyordum oyunu.
hocam vsr mi ne var o açıkmış kapattım düzeltti ekran kartı 8k desteklediği için onu açınca işte 8kya kadar açıyor kapttım tekrar 1080p oldu

En İyi Cevap
3
la siz anormalmisiniz benlemi dalga geçiyorsnuz rx6700 de 8kda performans beklemiyoprum ben 8kda oynadıgım için şaşırdım sadece monitörüm 1080p bunuda sizle paylaşmak istedim 50fps almam çok normal kafanız iyi mi? sizin ya

hocam vsr mi ne var o açıkmış kapattım düzeltti ekran kartı 8k desteklediği için onu açınca işte 8kya kadar açıyor kapttım tekrar 1080p oldu
Nasıl kapattınız hocam? Ayarlardan mı?

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Sanırsam kartınız 8k için uygun veya yeterli değil. Bu sebep ile fps olarak düşük performans alıyorsunuz.
sorun o değil hocam sadece şaşırdım nasıl 8k oluyor diye o fps i yazmam gerçek oldunu kanıtlasın gibi bişeydi yani o değerleri almam gayet normal

Nasıl kapattınız hocam? Ayarlardan mı?
1679690236109.png

kral virtual super resolution açıkmış onu kapatınca geri 1080pye düzeldi

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk

hocam vsr mi ne var o açıkmış kapattım düzeltti ekran kartı 8k desteklediği için onu açınca işte 8kya kadar açıyor kapttım tekrar 1080p olduö
çok sasıralacak bir durum yok insanlar da o yüzden öyle tepki vermis her kes aynı sekilde anlamaz anlamak zorunda da değil doğal olarak, kafanız mı iyi falan demen hos değil
o olay baya dır var yani normal bi olay

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
çok sasıralacak bir durum yok insanlar da o yüzden öyle tepki vermis her kes aynı sekilde anlamaz anlamak zorunda da değil doğal olarak, kafanız mı iyi falan demen hos değil
o olay baya dır var yani normal bi olay
çok sinirlendirdi beni sanki kötü bişey demişim veya istemişim gibi hem ayranım dökülmesin hem.. yazıyor ne anlama geldiğini umarım biliyorsnudur bende biliyorum 8kda 500fps alamayacağımı 50fps de gayet doğal senin gibi güzelce açıklayabilirlerdi

Top Bottom