Neler Yeni

Valorant 9003 Hatası

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
Merhabalar
Valorant'ı ilk defa oynamak için indirdim ve 1. resimde gördüğünüz bi hata aldım.
Bilgisayarı yeniden başlattım ve karşıma hata kodu 9003 olan bir bildirim geldi ve TPM 2.0 ve Güvenli Başlatma hatası veriyordu.
Fakat 2. resimde gördüğünüz gibi güvenli başlatma açık ve Windows 11 kullanmamdan anlaşılacak şekilde TPM 2.0 desteği var.
Sorunun çözümü yazandan şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
AMD Ryzen 5500
Biostar A520MH
Nvidia RTX 3050

Ekler

• Adsız2.png
    Adsız2.png
    145.9 KB · Hit: 67
  • Adsız.png
    Adsız.png
    40.8 KB · Hit: 78

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Muhtemelen Windows 11'e geçtikten sonra bu hatayla karşılaşıyorsunuz, düzeltmek için Secure Boot seçeneğini aktif etmelisiniz, bunu açmak için BIOS'a gitmelisiniz.

Boot kısmından Secure Boot'u aktif edebilirsiniz. Windows'u UEFI olarak kurmadıysanız çalışmaz.

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen Windows 11'e geçtikten sonra bu hatayla karşılaşıyorsunuz, düzeltmek için Secure Boot seçeneğini aktif etmelisiniz, bunu açmak için BIOS'a gitmelisiniz.

Boot kısmından Secure Boot'u aktif edebilirsiniz. Windows'u UEFI olarak kurmadıysanız çalışmaz.
Secure Boot zaten açık "Adsız2" adlı resimde gördüğünüz gibi güzevnli başlatma açık durumda.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,186
İsim
Emre Zengin
Merhabalar
Valorant'ı ilk defa oynamak için indirdim ve 1. resimde gördüğünüz bi hata aldım.
Bilgisayarı yeniden başlattım ve karşıma hata kodu 9003 olan bir bildirim geldi ve TPM 2.0 ve Güvenli Başlatma hatası veriyordu.
Fakat 2. resimde gördüğünüz gibi güvenli başlatma açık ve Windows 11 kullanmamdan anlaşılacak şekilde TPM 2.0 desteği var.
Sorunun çözümü yazandan şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
AMD Ryzen 5500
Biostar A520MH
Nvidia RTX 3050
Vanguarddan çıkış yap. Ondan sonra bilgisayarını yeniden başlatıp tekrar dene.

EnsSng

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Süngüç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm
Bios güncellemesi yaptıktan sonra düzgün şekilde açılmaya başladı fakat yine de Vanguard açılırken bir uyarı mesejı veriyor.
Bütün Cevaplar için teşekkürler.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kartal kulüpçü
Sorunu çözdüm
Bios güncellemesi yaptıktan sonra düzgün şekilde açılmaya başladı fakat yine de Vanguard açılırken bir uyarı mesejı veriyor.
Bütün Cevaplar için teşekkürler.
bende aynı sorunu yaşıyorum. daha yapmadım ama böyle biostan bu ayarı değiştirsek bi sorun olur mu pek anlamıyorum

Top Bottom