Neler Yeni

VALORANT AÇILMIYOR ( İ3 10GEN , GTX 1050Tİ )

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ömer tarık
Instagram
omartarikk
öncelikle merhabalar , i3 10uncu nesil işlemcim var ekran kartım gtx 1050 ti , forza horizon 4 ü bile ultra ayarlarda kasmadan oynuyorum ama valorant açılmıyor görev yöneticisinden baktığımda yüksek cpu kullanımı diyor

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
öncelikle merhabalar , i3 10uncu nesil işlemcim var ekran kartım gtx 1050 ti , forza horizon 4 ü bile ultra ayarlarda kasmadan oynuyorum ama valorant açılmıyor görev yöneticisinden baktığımda yüksek cpu kullanımı diyor
Açılmıyor Derken ?
Biraz Daha Detaylandırır Mısınız ?

-CrawL

80+ Gold
Nasıl açılmıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ömer tarık
Instagram
omartarikk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyna tuşuna bastığımda ekran gidiyor görev yöneticisini açıyorum valorantın yanında yüksek işlemci kullanımı yazıyor görevi sonlandır diyerek kapatabiliyorum anca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak sistem özelliği nedir?
gigabyte h410 m h anakart , i3 10. nesil işlemci , asus gtx 1050 ti ekran kartı , 240 gb ssd + 1 tb hdd

Açılmıyor Derken ?
Biraz Daha Detaylandırır Mısınız ?
oyna tuşuna bastığımda ekran gidiyor görev yöneticisini açıyorum valorantın yanında yüksek işlemci kullanımı yazıyor görevi sonlandır diyerek kapatabiliyorum anca

Nasıl açılmıyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1