2023'e Kadar Yokum 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 4,526 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 3,496 Konum Flew İsim Melih İlgilendiği Kategoriler Konu Dışı, Müzik 23 Haziran 2021 #1 Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Oyunu kapatıp açtım, bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi.
B Berat Özdemir 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 895 Dahası Reaksiyon skoru 548 Konum Ankara İsim Berat Özdemir Discord RevelioLivento#9596 23 Haziran 2021 #2 Konuyu doğru yere açtığınızdan emin misiniz? Hiç dikkat etmedim bilmiyorum; fakat büyük ihtimalle oyunlarla ilgili bir bölüm vardır. Oyunun dosyalarını doğrularsanız büyük ihtimalle çözülecektir.
Konuyu doğru yere açtığınızdan emin misiniz? Hiç dikkat etmedim bilmiyorum; fakat büyük ihtimalle oyunlarla ilgili bir bölüm vardır. Oyunun dosyalarını doğrularsanız büyük ihtimalle çözülecektir.
G.P.U 80+ Silver Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3,322 23 Haziran 2021 #3 Flew yazmış: Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Oyunu kapatıp açtım, bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi.Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... 6 ile 10 arasında bakım molası vardı ondandır
Flew yazmış: Oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Oyunu kapatıp açtım, bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi.Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... 6 ile 10 arasında bakım molası vardı ondandır