Neler Yeni

Valorant aimim kötüleşiyor

sacrifice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Akif DOĞAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar
Merhabalar. Valorant oynuyorum ve rankım Silver 2. Her gün yaklaşık 1 saat civarı çeşitli şekillerde (Aimlab,Deathmatch vs.) aim çalışıyorum. Antrenmandan sonraki iki maç (kendime göre) çok iyi oynuyorum ama ondan sonra demirden de beter oluyor aimim. Aimimi nasıl normal seviyede tutabilirim?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
2 Maçtan sonra sıkılıyorsun. oyunu oynamak istemiyorsun. kendini zorlama. günde 2 oyun at yeter.

2mApoo

80+ Silver
Merhabalar. Valorant oynuyorum ve rankım Silver 2. Her gün yaklaşık 1 saat civarı çeşitli şekillerde (Aimlab,Deathmatch vs.) aim çalışıyorum. Antrenmandan sonraki iki maç (kendime göre) çok iyi oynuyorum ama ondan sonra demirden de beter oluyor aimim. Aimimi nasıl normal seviyede tutabilirim?
Ben genellikle tıkandığımda yada aimim kötüleştiğini hissettiğimde üst üste DM atıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben genellikle tıkandığımda yada aimim kötüleştiğini hissettiğimde üst üste DM atıyorum.
RANK : GOLD

sacrifice

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Akif DOĞAN
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

RANK : GOLD
Kaç DM atıyorsunuz? 5 tane fln mı yoksa 1 tane atıp devam mı ediyorsunuz?

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Beyin diyor ki artık çık oynama
Ben de de yüksek elo da oynamama rağmen oluyor, ve çok da rast geliyorum, 1 maç önce 20+ vurup takıma faide veren adam diğer maç da 5 vs. vuruyor

1 Saat mola ver sonra tekrar gir

buisimsadecebanait

80+ Bronze
mental çoktüğünde veya sıkıldığımda bendede oluyor arkada hafiften şarkı açabilirsin veya ara verip sonra tekrar oynayabilirsin
ben 1veya 2 dm atıp giriyorum rank plat2

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Bende de oluyor bu. Tahminimce çok oynayınca sıkılıyor insan ve oyunu ciddiye almamaya başlıyor.

2mApoo

80+ Silver
Kaç DM atıyorsunuz? 5 tane fln mı yoksa 1 tane atıp devam mı ediyorsunuz?
Valla knk sayısı yok ama sıkılana kadar atıyorum 4-5tane. Hem aim tekrar ısınıyor hemde sakinleşiyorum
Ama sendeki sorun aim ile değilde sıkıldığın olabilir mi ?
kendini tam veremessen oyuna aiminde kayar zamanla

kkeha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
akif üçok
1 spike 1 dm giriyorum ben

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Sennin moduna geç 🐸 oyunu oynadıkça gelişirsin 2-3 aimlab ile olacak iş değil oyuna bronze1 başlamış biri olarak immortal 3 e kadar yükseldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,311
Üyeler
161,262
Son üye
2urbo
Top Bottom