RX580 8gb kötümü kanka ortalama kaç fps alıyorsunKanka senin ekran kartın ve işlemcin benimkiyle birmi ?yine sağol tavsiyen için
Kanka çünkü valorant ekran kartını kullanan Bir oyun değil ortalama fps değerlerini söyler misinKanka ekran kartı çok kaliteli 8gb olmasıda cabası.. ama ben tam ekran kartını doruklarında kullanmıyormuşum gibi hissediyorum.. o yüzden sordum
Yani en son gelen güncelleme ile orta ayarlarda 180 e kadar düştü.. ve hem ekran kartı driverlarım hem windows um güncel ben bir saçmalık seziyorum yani ekran kartı doruklarında haz vermiyor..Kaç fps alıyorsunuz ki? 1080p en yüksek ayarlarda 200+ fps almanız lazım.
Şuan orta ayarlarda 180 e kadar düştüKanka çünkü valorant ekran kartını kullanan Bir oyun değil ortalama fps değerlerini söyler misin
Ekran kartı sürücünüz 20.11.2'den yüksek bir sürüm ise o sürümü DDU yazılımı ile kaldırıp 20.11.2 sürümünü kurmanızı öneriyorum. 20.11.2'den sonra çıkan sürümler RX 6000 serisi haricindeki serilerde stabiliteyi yakalayamadı hiç. WHQL sertifikaları da yoktur zaten. WHQL sertifikası olan en yüksek sürüm 20.11.2 sürümü.Yani en son gelen güncelleme ile orta ayarlarda 180 e kadar düştü.. ve hem ekran kartı driverlarım hem windows um güncel ben bir saçmalık seziyorum yani ekran kartı doruklarında haz vermiyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan orta ayarlarda 180 e kadar düştü
Bu düşüş sadece valorant için mi Pubg gibi oyunlarda sıkıntı varmıYani en son gelen güncelleme ile orta ayarlarda 180 e kadar düştü.. ve hem ekran kartı driverlarım hem windows um güncel ben bir saçmalık seziyorum yani ekran kartı doruklarında haz vermiyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şuan orta ayarlarda 180 e kadar düştü