Valorant Amd fps Nasıl olmalı ?

SCOLT

80+
Reaksiyon skoru
121
Arkadaşlar rx580 8gb ekran kartım var ve amd ryzen 5 1600 işlemcim var ve fps normalden baya düşük geliyor bana sizce amd sistemler için en iyi ayarlar nedir ?

Bence en düşüğe al hepsini ben en düşükte 1400 1500 fps gördüm en yüksekte 450 lerde falandı ve görüntü çok bozulmuyor en düşükte.

Kaç fps alıyorsunuz ki? 1080p en yüksek ayarlarda 200+ fps almanız lazım.

RX580 8gb kötümü kanka ortalama kaç fps alıyorsun
Kanka ekran kartı çok kaliteli 8gb olmasıda cabası.. ama ben tam ekran kartını doruklarında kullanmıyormuşum gibi hissediyorum.. o yüzden sordum

Kanka ekran kartı çok kaliteli 8gb olmasıda cabası.. ama ben tam ekran kartını doruklarında kullanmıyormuşum gibi hissediyorum.. o yüzden sordum
Kanka çünkü valorant ekran kartını kullanan Bir oyun değil ortalama fps değerlerini söyler misin

Kaç fps alıyorsunuz ki? 1080p en yüksek ayarlarda 200+ fps almanız lazım.
Yani en son gelen güncelleme ile orta ayarlarda 180 e kadar düştü.. ve hem ekran kartı driverlarım hem windows um güncel ben bir saçmalık seziyorum yani ekran kartı doruklarında haz vermiyor..
Post automatically merged:

Kanka çünkü valorant ekran kartını kullanan Bir oyun değil ortalama fps değerlerini söyler misin
Şuan orta ayarlarda 180 e kadar düştü

Yani en son gelen güncelleme ile orta ayarlarda 180 e kadar düştü.. ve hem ekran kartı driverlarım hem windows um güncel ben bir saçmalık seziyorum yani ekran kartı doruklarında haz vermiyor..

Ekran kartı sürücünüz 20.11.2'den yüksek bir sürüm ise o sürümü DDU yazılımı ile kaldırıp 20.11.2 sürümünü kurmanızı öneriyorum. 20.11.2'den sonra çıkan sürümler RX 6000 serisi haricindeki serilerde stabiliteyi yakalayamadı hiç. WHQL sertifikaları da yoktur zaten. WHQL sertifikası olan en yüksek sürüm 20.11.2 sürümü.

Bu düşüş sadece valorant için mi Pubg gibi oyunlarda sıkıntı varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,551
Üyeler
190,930
Son üye