Neler Yeni

valorant fps normalmi

Shourd

80+ Silver
valla kanka normal diyorsun ancak ben araştırdım genelde 300 500 arası alıyorlarmış benim fps 250 300 arası dolanıyor
knk okumuyormusun dediğimi bilerek mi yapıyorsun senin fpslerinin normal olmadığını söylüyorum alo diyorum ki bende laptop modeli var seninkinin nerdeyse aynı halinin ve laptoplar masaüstü modellere göre düşük fps alır ya buna rağmen benzer fpslaeri alıyoruz sende bi sorun var diyorum anladın mı

AVCENSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yakup
knk okumuyormusun dediğimi bilerek mi yapıyorsun senin fpslerinin normal olmadığını söylüyorum alo diyorum ki bende laptop modeli var seninkinin nerdeyse aynı halinin ve laptoplar masaüstü modellere göre düşük fps alır ya buna rağmen benzer fpslaeri alıyoruz sende bi sorun var diyorum anladın mı
benim işlemcide stok fan var ve oyumda 72 7 3 derecelerde çalışıyor acaba stok fan yetmediği için gücü düşürüyor olabilirmi

Shourd

80+ Silver
benim işlemcide stok fan var ve oyumda 72 7 3 derecelerde çalışıyor acaba stok fan yetmediği için gücü düşürüyor olabilirmi
sanmam o derecelerde düşmez gidin fps artırma ayarlarına bakın cidden bazıları işe yarıyor ekran kartı driverinizdeki ayarları düzenleyin

AVCENSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yakup
sanmam o derecelerde düşmez gidin fps artırma ayarlarına bakın cidden bazıları işe yarıyor ekran kartı driverinizdeki ayarları düzenleyin
bios güncellemesi ile de alakalı olabilirmi acaba

Shourd

80+ Silver
bios güncellemesi ile de alakalı olabilirmi acaba
olmasa bile biosunuzu güncel tutun elinizden geldiğince onaylanmış yeni sürüm bioslar gözle görülür fps farkı yaratmazsa bile üzülmeyin en azından stabillik artar varsa sorun çözülmüştür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom