Valorant az lp sorunu

maç kaybedınce 30 lp gidiyor kazanınca 20 lp üstü vermiyor düzelicekmi yoksa süreklimi kalıyor ne yapmam lazım ? plat elo
Oyunla da alakalı olabilir ligle de:

Elmas 3 maçı taşıyarak kazanıyorum 22 falan veriyor max.

kendi sitelerinde daha detaylısı yazıyor patch note olarak fakat kendi deneyilerim şöyle oldu : 15 civarı vurduğum zaman 18 falan veriyordu 24 28 civarı iken 25 puan aldım yani oynayışına göre veriyor. Ama iyi oynayıp kaybetsen bile maalesef 30 puan götürüyor...
Evet haklısınız sitede düzelttik falan filan yazmışlar ama berbat

bu bir sıkıntı değil yeni güncelleme. 10 ile 20 civarı kill alırsan 15 üzeri veriyor 20 ile 28 arasıysa 20 üzeri ama böyle 30 40 vurduğun maçlar olursa 40 puana kadar verrebiliyor.
Yoo hiç de öyle işlemiyor.
Bi bizim gördüğümüz düz elo var bir de gizli elo var.
Mesela ben Bronz3'üm ama maçlarda Silver2-3 oyuncularla eşleşirsem bu benim gizli elomun yüksek olduğunu, bronz 1-2 oyuncularla eşleşirsem düşük olduğunu gösterir.

Burada da asıl iş gizli eloya ve solo-duo olaylarına bağlı.
Diyelim ki sen solo rekabetçi girdin.
Bronz3'sün, Gizli elon da elon musk SDJKFJKSDBJKFBSDJKFBSD şaka şaka. @LordHasan nası espri ama.
Gizli elon da Silver2. Karşı takımdakiler senden 1 kademe de olsa yüksek bir eloda ise o zaman sen 20-30 vurduğunda ve genel anlamda puan toplayıp mvp olduğunda hem mevcut elon hem de gizli elondaki oyunculardan daha üstün bir performans sergilediğinde 30-40 puan rahat geliyor.

Ama diyelim ki sen arkadaşınla duo rekabetçi girdin. Sen Bronz3 arkadaşın Silver1-2.
Eğer ki sen, senden daha üst eloda olan arkadaşından daha üstün performans sergilersen o da yüksek kp vermesi için bir neden.

2.Sezonda rekabetçi sistemi böyle işliyor zaten.
Mesela Bronz3'üm, 5 kişi rekabetçi girdik ve kazandık, ben benden daha yüksek eloda olan arkadaşlarımdan daha fazla skor elde ettiysem o zaman bana daha fazla kp verir.
Mesela bazen solo-5 kişi olacak şekilde iki farklı maçta çok benzer performansı göstersem de verdiği kp çok değişik olabiliyor.
Soloda 29 verirken 5 kişi girdiğim maçta aynı performansla 19-21 kp verebiliyor.

Her şey bana, benim gizli eloma ve performansıma bağlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,416
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri