chèvre 80+ Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 156 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Reda Nadir 22 Eylül 2024 #1 Valorant'ta b tuşuna bastığımda oyunun FPS'e düşüyor nedenini bilen var mı?
Yiğit2 80+ Bronze Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 1,676 Dahası Reaksiyon skoru 529 İsim Yiğit 22 Eylül 2024 #2 chèvre yazmış: Valorant'ta b tuşuna bastığımda oyunun FPS'e düşüyor nedenini bilen var mı? Devamı için tıklayın... şu aralar bende de oluyor bu sorun anlamadım optimizasyonla alakalı sorundur büyük ihtimal
chèvre yazmış: Valorant'ta b tuşuna bastığımda oyunun FPS'e düşüyor nedenini bilen var mı? Devamı için tıklayın... şu aralar bende de oluyor bu sorun anlamadım optimizasyonla alakalı sorundur büyük ihtimal
chèvre 80+ Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 156 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim Reda Nadir 23 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Yiğit2 yazmış: şu aralar bende de oluyor bu sorun anlamadım optimizasyonla alakalı sorundur büyük ihtimal Devamı için tıklayın... Valorantı kapatıp açtım düzeldi 5 FPS'e düşmesi normal değil gibi ama.
Yiğit2 yazmış: şu aralar bende de oluyor bu sorun anlamadım optimizasyonla alakalı sorundur büyük ihtimal Devamı için tıklayın... Valorantı kapatıp açtım düzeldi 5 FPS'e düşmesi normal değil gibi ama.