Valorant ban sistemi ?

Abdullah1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
486
Sizce ban sistemi saçma değilmi chat banından 15 gün ban ytedim şimdi eski oynayısım hiç yok rank dusuyyorum küfürden 15 gün ban ne demek ? saçmalık bence

Sizce ban sistemi saçma değilmi chat banından 15 gün ban ytedim şimdi eski oynayısım hiç yok rank dusuyyorum küfürden 15 gün ban ne demek ? saçmalık bence
Aynı hatayı wofteam yaptı ve battı volirantami batsın sırf oyuncular azalmasin diye banlari 2.3 gün mü versin

Aynı hatayı wofteam yaptı ve battı volirantami batsın sırf oyuncular azalmasin diye banlari 2.3 gün mü versin
Chat banı versin maç banı ne demek ?
Post automatically merged:

Ban yemeden önce 20 25 vururdum her maç şimdi 2 15 gidiyorum

Küfür etme hocam ? Bu kadar basit. Bir de 20 25 vurmaktan 2 15 e düşmenin sebebi ban mı ?
Evet sebebi ban Eski refleksler eski vuruşlar hiç biri yok şu anda Küfür etme sebebimde maça trollerin gelmesi

Evet sebebi ban Eski refleksler eski vuruşlar hiç biri yok şu anda Küfür etme sebebimde maça trollerin gelmesi
Kanka riot direk 15 gün ban atmaz çok ağır Allah kitap katarak falan sövmediysen genelde ilk chat 2.ye de chat sonra ban verir falan sen dersini almamışsın ilkten 15 gün olsa da chat banı sonrası olsa da suçlu burda sensin kusura bakma

Geri