Aynı hatayı wofteam yaptı ve battı volirantami batsın sırf oyuncular azalmasin diye banlari 2.3 gün mü versinSizce ban sistemi saçma değilmi chat banından 15 gün ban ytedim şimdi eski oynayısım hiç yok rank dusuyyorum küfürden 15 gün ban ne demek ? saçmalık bence
Chat banı versin maç banı ne demek ?Aynı hatayı wofteam yaptı ve battı volirantami batsın sırf oyuncular azalmasin diye banlari 2.3 gün mü versin
Ban yemeden önce 20 25 vururdum her maç şimdi 2 15 gidiyorumAynı hatayı wofteam yaptı ve battı volirantami batsın sırf oyuncular azalmasin diye banlari 2.3 gün mü versin
Evet sebebi ban Eski refleksler eski vuruşlar hiç biri yok şu anda Küfür etme sebebimde maça trollerin gelmesiKüfür etme hocam ? Bu kadar basit. Bir de 20 25 vurmaktan 2 15 e düşmenin sebebi ban mı ?
Kanka riot direk 15 gün ban atmaz çok ağır Allah kitap katarak falan sövmediysen genelde ilk chat 2.ye de chat sonra ban verir falan sen dersini almamışsın ilkten 15 gün olsa da chat banı sonrası olsa da suçlu burda sensin kusura bakmaEvet sebebi ban Eski refleksler eski vuruşlar hiç biri yok şu anda Küfür etme sebebimde maça trollerin gelmesi