Evet Aynen Öyle Hatta Siyah Ve Altın Detaylı Olan Vandal 3 Ay Öncenin Yanlış HatırlamıyorsamBiter bitmez hemen yenisi geliyor değil mi? Başkalarında sarılı bi vandal görmüştüm battle passtan almış o güzeldi
Herkes balta için alınır diyorlar ama az once dedigim sari vandalla beraber gelen klasik bicagin ustundeki skin daha guzel benceSize Tavsiyem Son Gün Sızdırılıyor Sonraki Battle Pass Onu Beğenirsen Şimdikini Almazsın Onu Beğenmezsen Şimdiki Almazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Aynen Öyle Hatta Siyah Ve Altın Detaylı Olan Vandal 3 Ay Öncenin Yanlış Hatırlamıyorsam
Şey Maalesef O Vandal Ve Bıçak Eskidendi Geri Gelmeyecek Diye BiliyorumHerkes balta için alınır diyorlar ama az once dedigim sari vandalla beraber gelen klasik bicagin ustundeki skin daha guzel bence
bence alma 10 gün sonra mı ne yeni bp gelicek sadece baltası için bu bp alınmazArkadaslar oyuna yeni basladim 40. Asamaya gelmisim ama süvari ve kurbaga desenleri hiç hoşuma gitmedi 9 gun kalmis zaten 9 gun geçince yeni skinler mi geliyor battle passa?
Baska yeni skinler grlicek o zamanŞey Maalesef O Vandal Ve Bıçak Eskidendi Geri Gelmeyecek Diye Biliyorum
Bencede bugunu saymazsak 8 gun kalmis zaten hem 8 günde baltaya ulasamam o kadar sık oynamıyorum yerden alıyorum suvari ghost cok kotu duruyor ghost kullanmam zaten reyna kontratindan var ama diğer vandal ares stinger falan cidden hic begenmedimbence alma 10 gün sonra mı ne yeni bp gelicek sadece baltası için bu bp alınmaz
Hayır Battlepass tamamiyle değişiyor ve aşaman sıfırlanıyor.Arkadaslar oyuna yeni basladim 40. Asamaya gelmisim ama süvari ve kurbaga desenleri hiç hoşuma gitmedi 9 gun kalmis zaten 9 gun geçince yeni skinler mi geliyor battle passa?
Zaten Biliyordur OnuHayır Battlepass tamamiyle değişiyor ve aşaman sıfırlanıyor.
Dediğim Gibi Oyunu Sık Oynamasanızda Sonraki BP Sızdırılana Kadar Takip Edin Oyun Hakkında Gelişmeleri Beğendiğinizi AlınSize Tavsiyem Son Gün Sızdırılıyor Sonraki Battle Pass Onu Beğenirsen Şimdikini Almazsın Onu Beğenmezsen Şimdiki Almazsın
Çok pahali değil mi ya bi skin 100tlYani Benim Hesabımda Asil Set Ejder Set Ve Yağmacı Set Var Oyunu Çok Yakından Takip Ederim Bütün Ajanlar Açık Ve Size Bu Halimle Bir Tavsiye Vermem Gerekirse Sonraki Battle Pass Çıkınca Beğenirseniz Onu Alın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten Biliyordur Onu