Valorant bu problem ne?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
10,011
1603454448826.png

ne rankım var ne bir şeye girebiliyorum bir hata var bu gün sabah da olmuştu bu nedir?
ajan kontratlarım bile yok olmuş
1603454513953.png

bende de oyun açılmıyor oyunu güncelleiyorlar
Bana haber vermeden mi yaptılar bunu. AH here we go again developerları işten çıkarmam gerekecek adamım. Şaka bir yana ne zaman geçer bu?

Update veya yama yapılıyordur

bende de val 40 hatası var internette bulamadım

bi hesabından cık gir yapmayı dene

bi hesabından cık gir yapmayı dene
Hocam baya denedim şey diyo yaşadığın problemin farkındayız olmuyor la işte ne deniyon ***** mısın yazıyo bana. Ha bir de üzerinde çalışıyoz diyor.

Hocam baya denedim şey diyo yaşadığın problemin farkındayız olmuyor la işte ne deniyon ***** mısın yazıyo bana. Ha bir de üzerinde çalışıyoz diyor.
güncelleme tarzibir sey olabilir tek yapman gereken sey bence beklemek. sistemim kaldırmıyor kaldırsa denerdm

güncelleme tarzibir sey olabilir tek yapman gereken sey bence beklemek. sistemim kaldırmıyor kaldırsa denerdm
Tamam hocam sağ olun bütçeniz el verdiğinde söyleyin hocam forumdakiler (ben dahil) 0 veya 2. el tavsiyelerde bulunur.

Tamam hocam sağ olun bütçeniz el verdiğinde söyleyin hocam forumdakiler (ben dahil) 0 veya 2. el tavsiyelerde bulunur.
kankam zamanında arkadaslara toplayınca bulundugum sehirde 2. el parcalar ya uyumsuz ya pahalı ya da dusuk kaldı :D zaten cok yoktu. ben de vazgectim nasip olursa subata dogru laptopalmayı dusunuyorum(üni için)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,128
Üyeler
187,782
Son üye
barisjk
Geri