bende de oyun açılmıyor oyunu güncelleiyorlarAlıntıyı görüntüle
ne rankım var ne bir şeye girebiliyorum bir hata var bu gün sabah da olmuştu bu nedir?
Bana haber vermeden mi yaptılar bunu. AH here we go again developerları işten çıkarmam gerekecek adamım. Şaka bir yana ne zaman geçer bu?bende de oyun açılmıyor oyunu güncelleiyorlar
sabah val 6 yedim sonra val 40 bir el girebildim şimdi bu hata.bende de val 40 hatası var internette bulamadım
bilmmBana haber vermeden mi yaptılar bunu. AH here we go again developerları işten çıkarmam gerekecek adamım. Şaka bir yana ne zaman geçer bu?
Hocam baya denedim şey diyo yaşadığın problemin farkındayız olmuyor la işte ne deniyon ***** mısın yazıyo bana. Ha bir de üzerinde çalışıyoz diyor.bi hesabından cık gir yapmayı dene
güncelleme tarzibir sey olabilir tek yapman gereken sey bence beklemek. sistemim kaldırmıyor kaldırsa denerdmHocam baya denedim şey diyo yaşadığın problemin farkındayız olmuyor la işte ne deniyon ***** mısın yazıyo bana. Ha bir de üzerinde çalışıyoz diyor.
Tamam hocam sağ olun bütçeniz el verdiğinde söyleyin hocam forumdakiler (ben dahil) 0 veya 2. el tavsiyelerde bulunur.güncelleme tarzibir sey olabilir tek yapman gereken sey bence beklemek. sistemim kaldırmıyor kaldırsa denerdm
kankam zamanında arkadaslara toplayınca bulundugum sehirde 2. el parcalar ya uyumsuz ya pahalı ya da dusuk kaldıTamam hocam sağ olun bütçeniz el verdiğinde söyleyin hocam forumdakiler (ben dahil) 0 veya 2. el tavsiyelerde bulunur.