Hocam Google chrome ya da hangi browserı kullanıyorsanız açın. Her zaman gezdiğiniz sitelere tıklayın. Açılıyorlar mı bakın.
Sonra, Interneti uçak moduna alın. Ya da kablosuz bağlantı değilse ethernet kablosnu çekin. Masaüstü, belgerlerim, resimlerim de yedeklenecekleri harddiskin başka bir partition ınına alın "D:\" gibi
Denetim masası kullanıcı seçeneklerinden yenı çevrimdışı bir kullanıcı oluşturun. Sonra o kullanıcıya tıklayıp administrator yani yönetici yapın.
Ctrl + Alt +Del e basıp oturumu kapatın. Yeni kullanıcıyı seçip oturumu açın.
Denetim masasını açın. Kullanıcı hesaplarından eski kullanıcıyı silin. Dosyaları da sil'e tık koyun.
Sonra windowsun kurulu olduğu dizini açın. "C:\Kullanıcılar\" sekmesini açın. Eski kullanıcı adınızı bir klasörde görüyorsanız onu silin. Geri dönüşüm kutusunu boşaltın. Valorantın yuklu olduğu klasörü de silin.
Ben burada ccleaner ile registry düzeltme yapıyorum. Siz uğraşmak istemezseniz internete bağlanıp,"
https://playvalorant.com/tr-tr/ adresine girin. Valorantı oturum açarak oradan yükleyin. Harddiskin faklı bir bölümüne kurun. C: OLMASIN WİNDOWS ORADA YUKLUYSE.
Tercihan "D:\Games" klasörü oluşturun. Oyunları oraya kurun. Modemi de gün aşırı resetleyin.