Neler Yeni

Valorant bu uyarıyı veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Toprak Eren
1737040667618.png

bios güncellemesi yap dediler yaptım hiçbirşey depişmedi sildim geri yükledim yine böyle sebep nedir?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
internetin bağlı olmayabilir,
veya aile kısıtlaması getirilmiş olabilir.
zamanında babam kardeşim oyun oynamasın diye yapyordu bu valoranta da etki ediyordu.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Yiğit
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Toprak Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internet bağlantını kontrol et?
olmasa sence buraya yazabilir miyim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

internetin bağlı olmayabilir,
veya aile kısıtlaması getirilmiş olabilir.
zamanında babam kardeşim oyun oynamasın diye yapyordu bu valoranta da etki ediyordu.
yok imkanı olmaz rust cs2 varken valoyu neden yasaklasın :D

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Yiğit
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Dogan
Hocam Google chrome ya da hangi browserı kullanıyorsanız açın. Her zaman gezdiğiniz sitelere tıklayın. Açılıyorlar mı bakın.
Sonra, Interneti uçak moduna alın. Ya da kablosuz bağlantı değilse ethernet kablosnu çekin. Masaüstü, belgerlerim, resimlerim de yedeklenecekleri harddiskin başka bir partition ınına alın "D:\" gibi
Denetim masası kullanıcı seçeneklerinden yenı çevrimdışı bir kullanıcı oluşturun. Sonra o kullanıcıya tıklayıp administrator yani yönetici yapın.
Ctrl + Alt +Del e basıp oturumu kapatın. Yeni kullanıcıyı seçip oturumu açın.
Denetim masasını açın. Kullanıcı hesaplarından eski kullanıcıyı silin. Dosyaları da sil'e tık koyun.
Sonra windowsun kurulu olduğu dizini açın. "C:\Kullanıcılar\" sekmesini açın. Eski kullanıcı adınızı bir klasörde görüyorsanız onu silin. Geri dönüşüm kutusunu boşaltın. Valorantın yuklu olduğu klasörü de silin.
Ben burada ccleaner ile registry düzeltme yapıyorum. Siz uğraşmak istemezseniz internete bağlanıp,"https://playvalorant.com/tr-tr/ adresine girin. Valorantı oturum açarak oradan yükleyin. Harddiskin faklı bir bölümüne kurun. C: OLMASIN WİNDOWS ORADA YUKLUYSE.
Tercihan "D:\Games" klasörü oluşturun. Oyunları oraya kurun. Modemi de gün aşırı resetleyin.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
olmasa sence buraya yazabilir miyim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok imkanı olmaz rust cs2 varken valoyu neden yasaklasın :D
valorantın ağ sistemi biraz garip bildiğim kadarıyla. cs'ye falan girebiliyordum bende ama valoranta asla giremiyordum bir dönem.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Ayetullah Taylan
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Toprak Eren