adanalı biri
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
valorant daha kurulu değil c diskimde yer yok direk d ye nasıl kurarım
knkm ilk kurulum ekranında yanılış hatırlamıyorsam sağ altta ayar çarkı var oraddan yapabilirsinvalorant daha kurulu değil c diskimde yer yok direk d ye nasıl kurarım
Kurulum yaparken ayarlar kısmı var launcherde ordan seç d diskini.valorant daha kurulu değil c diskimde yer yok direk d ye nasıl kurarım
Kurulumda seçtiriyordu diye hatırlıyorum.
Kurulum yaparken ayarlar kısmı var launcherde ordan seç d diskini.
yaptım teşekürler ama masaüstü kısa olmuyor dimiknkm ilk kurulum ekranında yanılış hatırlamıyorsam sağ altta ayar çarkı var oraddan yapabilirsin
knkm başlat çubuğuna valorant yazaak oradan kısayol oluştur veya dosya konumunu aç diyerek dosya konumundan simgeye tıklayarak kısayol oluşturabilirsinyaptım teşekürler ama masaüstü kısa olmuyor dimi
knkm başlat çubuğuna valorant yazaak oradan kısayol oluştur veya dosya konumunu aç diyerek dosya konumundan simgeye tıklayarak kısayol oluşturabilirsin
knkm ytde varmı bilmiyorum ama istersen foto atarak gösterebilirimyoutube
youtube de var sa atar mısın rica etsem
varsa olur lütfenknkm ytde varmı bilmiyorum ama istersen foto atarak gösterebilirim
tamam teşekürler denim olursa yazarımknkm bu şekilde kısayol bulabilirsin
oldu yaptım ama daha kuruluyor olduğu için şu an kontrol edemiyorm değerli vaktini bana ayırdığın için çok teşekür ederimknkm bu şekilde kısayol bulabilirsin
rica edderimtamam teşekürler denim olursa yazarım
rica ederim knkm ne demek burada herkes bir birine yardım için bulunuyor zatentamam teşekürler denim olursa yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oldu yaptım ama daha kuruluyor olduğu için şu an kontrol edemiyorm değerli vaktini bana ayırdığın için çok teşekür ederim
rica edderimtamam teşekürler denim olursa yazarım