Neler Yeni

Valorant Dereceli Takım Arkadaşı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Selamlar, Bronz 2 rankındayım Demir 2'den çıktım fakat artık ilerleyemiyorum. Eskiden kötü oynuyordum fakat artık aim geliştirdim günde 1 saate yakın aimimi geliştirmek için antrenman yapıyorum Sage ile bile 30 - 40 vuruyorum maçlarda fakat Valorant bir takım oyunu o yüzden Bronz'dan çıkamıyorum. Troll,Afk ne varsa geliyor artık bıktım. Bronz 2 rütbesindeyim oynamak isteyen varsa yazsın nickini vesayre mikrofonu olsun silvera / golda kasalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

up up

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaş olmadan çok zorluyor :(
Biz 4 kişi gelince 1 troll geliyor adam trolleyince maç gidiyor. Yerimizi falan söylüyor karşıya

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Selamlar, Bronz 2 rankındayım Demir 2'den çıktım fakat artık ilerleyemiyorum. Eskiden kötü oynuyordum fakat artık aim geliştirdim günde 1 saate yakın aimimi geliştirmek için antrenman yapıyorum Sage ile bile 30 - 40 vuruyorum maçlarda fakat Valorant bir takım oyunu o yüzden Bronz'dan çıkamıyorum. Troll,Afk ne varsa geliyor artık bıktım. Bronz 2 rütbesindeyim oynamak isteyen varsa yazsın nickini vesayre mikrofonu olsun silvera / golda kasalım.

up up

gel seni bi gümüş gold yapalım dc: Jarvis-M#0573

bana bi kendi elonda hesap ver oynayalım (haven dışı)

robin

80+ Silver

up up
PUHHAUAHUAHAUHAUA klasik bronz bahanesi takım çok kötüüü. gold elo altında takımın hiçbir yararı yok. her oyun 30-40 vurup çıkamama ihtimalin yok.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
PUHHAUAHUAHAUHAUA klasik bronz bahanesi takım çok kötüüü. gold elo altında takımın hiçbir yararı yok. her oyun 30-40 vurup çıkamama ihtimalin yok.

bunu diyen arkadaş gold sanırım

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom