Neler Yeni

Valorant desteğe yazdığım mesaj iyi mi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende Valorantta hile açmıştım 5-6 ay önce falan. 3 ay yemiştim. Ama 3 ay beklemek istemediğimden yeni bilgisayar almıştım

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Valorant direkt anakart üzerinden sana ban atıyor senin o bilgisayardan format atsan dahi bidaha giriş yapman mümkün değil.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
E iyi o zaman ben de deneyeyim sonra ban yersem Dunpy'e yazarım açtırırım. Nasıl fikir?

3 Aylık veya Perma olduğunu sana Player Support söyleyecek.
Ayrıca Vanguard çalışmıyor diyenlere de..

İmmo adamın Smurf hesabına denk gelince Hile diye ağlayan Goldlar olur gibi :kappa:
İyi ki ban yemişsin kardeşim umarım perma yemişsindir de bir daha banın açılmaz.

Aralık Ayı sonunda ve Ocak Ayı başlarında Vanguard'a güncelleme gelene kadar neler çektik. Bir de banın kalkacakmış. Komik.

moira

80+ Bronze
Umarım kalıcıdır.

sen yazdıysan okumaya bile gerek yok :cool:

Hakettiğini biliyosun onların o tepkiyi vermesinemi laf yapıyosunuz umarım kalıcı olur hatanı anlarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem suçlu hem güçlü

Umarım kalıcıdır çünkü bir kere hile açan biri birdaha açar.

Random yasak mı?

SDFLSDLKGLŞTAWLŞRKFEGSLŞKKLFGHDLŞAKERTGİLŞSDKFİŞLRTEFŞİLSWEİŞLRTFEAQİŞLRTŞEİLGFDLŞKLŞSRGKLŞKLŞSKTGLŞKEQWRTŞİAŞTLGDFTEKLŞDFGKŞQWRETŞİRFLSDŞİLGHŞFDLSİŞTELWSGŞLDqlDSLGŞİDGFKLŞDGLKAERTŞLFGKDFLKTİŞLSWTGLFRŞİLRWETKQWŞ3LKGDFRKŞLDTGKLŞAQWRTİŞDLŞTEŞİQAKLRTİ€ßHGDFŞLKWETİŞLŞSGDFLAWRKFSDLŞGDFBKLŞDTSRGLSEWLRTKQWİŞRLSDŞFLSLDFŞİLFŞİLRŞLDFGHLŞŞSKEFGS

Umarım banınız hiçbir şekilde kalkmaz.

sen ne zannediyosun ne diyim ay umarım birdaha olmaz falan mı diyim hile görmekten imanım gevremiş daha yaşın neyin hawli olduğuna karar vericek yaşta değil yok beni linçleyemezsiniz yok kızgın atamazsınız bunları yapmaya hakkın yok .

Umarım kalıcı olur.

Şuna destek olmayın.

riot hilecilerden nefret ediyor. geri dönüş yapmaları zor

Kaşınmışsın ban kalkmaz

yeni sistem almadıkça oynayamazsınız

Yazı iyi olabilir ama ban keşke kalıcı olsaydı.

Hileyi denemek için açıyor isen neden 2 kere açıyorsun. Güzel yazmışsın fakat geri dönmezler büyük ihtimal.

3 aysa bir şey diyemeyeceğim fakat,

Kalıcı attılarsa kaldıracaklarını da düşünmüyorum. Dersinizi aldığınızı söylüyorsunuz keşke bin düşünüp bir uygulasaydınız. Yani herhangi bir oyuncu hile açmanın cezasının ban olacağını bilir. Ayrıca ne işe yaracağını denemek için kullandım demişsin dalga geçer gibi, keşke o kısmı yazmasaydın. Yani First Person Shooter bir oyunda hilenin size az çok hangi konuda ekstradan fayda sağlayabileceğini cidden bilmiyor musunuz?

Sadece merakımdan soruyorum.

İyi olmuş senin gibi oyuncular yüzünden benim gibi adamların zamanı çalınıyor.

Hileyi merak etmek ne demektir dostum , illaki video falan vardır nette . Bence geri dönmezler hilenin geri dönüşü olmaz çünkü hatanı da anlamışsındır umarım .

cevap geldi mi?

Hala tavsiye istiyorsun, umarim banin kalicidir. Senin gibi hile acip zevk aldigini dusunen adamlar(?) yuzunden insanlar oyunlardan zevk alamiyor.
Zamaninda 2500 saatten fazla cs go oynadim, senin gibiler yuzunden biraktim. Riot’a tesekkurler ki senin gibileri affetmiyolar, umarim da affetmezler.

Çok iyi yazmışsınız bende bunu anlatmak istiyordum ama hatasını anlamış yaw

Açmazlar geçmiş olsun

açmazlar bence

Acıtasyon yapma be.

Geçmiş olsun.Büyük ihtimalle kalıcı ban yedin,açıcaklarını sanmıyorum.

Hile kullandın, bir de banın açılmasını istiyorsun? Anladım abi.

Dostum, sokakta 9-10 yaşında çocuklar diyor bu lafı. "WaY be sen De düşman Cıqdın niİga".

Hile kullandığı için ban yemiştir zaten, bunu itiraf etmesine gerek yok. Kimse kolay kolay durduk yere ban yemez. İtiraf etmesi onu "iyi bir hileci" veya "dürüst biri" yapmaz. Umarım banı bir daha açılmaz.

yok yaww hile açıp bunu paylaşıp dost belirliyo düşman belirliyo xD

yeni bir pcde oynayabilirsiniz ban açılmaz lütfen derecelide açmadın diyin

iyi olmuş açılmaz inşallah

Hile ne işe yarar diye merak edip denedim diye bir bahanemi var kardeşim? Ban yemeyi haketmişsin. Ben kaç haftadır Altın 1-Altın 2 arası gidip geliyorum. Bazen kötü oynuyorum bazen maçıma troll geliyor veya karşıya smurf geliyor ama yinede emeğimle deniyorum. Dost düşman anladık yazmışsın bide ne alaka? Ya çocuksun yada öyle düşünen bir insansın. Riot Games banını açmaz bu arada. Benim lolde küfürden yediğim banımı bile kaldırmadılar özür ticketı atmama rağmen.

umarım desteğe yazdığın mesajdan sonra cihaz yasaklamanı da sınırsız yaparlar.

banı kaldırcaklarını sanmıyorum yerinde bir ban olmuş hadi 1 el denedin neden 2. el giriyorsun ?

HİLE denemek nedir ya ve riotun oyununda hile neden denenir ki çok saçma çok

Ohhhhhh inş kalıcı yersin de birdaha giremezsin oyuna. Oyundaki nickin ne?

hocam fazla merak da iyi değil
oyundan 1 hileci daha eksilmiş ne mutlu

cidden bi insan neden hile kullanır bu kadar mı eziksiniz oynamayı beceremiyosan oynama bu kadar basit

Valorant direkt anakart üzerinden sana ban atıyor senin o bilgisayardan format atsan dahi bidaha giriş yapman mümkün değil.

E iyi o zaman ben de deneyeyim sonra ban yersem Dunpy'e yazarım açtırırım. Nasıl fikir?

3 Aylık veya Perma olduğunu sana Player Support söyleyecek.
Ayrıca Vanguard çalışmıyor diyenlere de..

İmmo adamın Smurf hesabına denk gelince Hile diye ağlayan Goldlar olur gibi :kappa:
İyi ki ban yemişsin kardeşim umarım perma yemişsindir de bir daha banın açılmaz.

Aralık Ayı sonunda ve Ocak Ayı başlarında Vanguard'a güncelleme gelene kadar neler çektik. Bir de banın kalkacakmış. Komik.
1616058032959.png

😘

Fatih24

80+ Bronze
yaw vallahi değmez şuna mesaj yazmaya bırakın napim yani napim git bidaha aç hileni birdaha ye sonra birdaha ağla ne yapayım

Top Bottom