Neler Yeni

valorant directx sürümüm yetmiyor

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
arkadaşlarım hep valo oynuyor ben de oynamak istiyorum imzamdaki sistem var dx10 ama valo dx11 istiyor bunu yükseltebilir miyim grafikleri felan düşürür ekranı düşürür bi şekilkde oynarım ama hiç açılmıyor dx11 hatası veriyor açılılşta

En İyi Cevap
aramaya dxdiag yaz ve açılan yerde en alta dx sürüm yazıyor eğer 11 veya üstü değilse bildiğim kadarıyla oynayamıyosun
resimde sarı ile işaretlediğim gibi

(YANLIŞ BİLİYO OLABİLİRİM BU KONULARA PEK HAKİM DEĞİLİM!!)

dxdiag komutu yüklü olan dx de sürümünü gösteriyo olabilir bu son dx sürümü bunu bi kurmayı dene
ben bunu kurmadan önce dx 11 gösteriyodu sonra dx 12 oldu sendede belki artar
O dediğin Windows'un DirectX sürümü.
Bir de kartın Feature Level'i var ayrı olarak. Genelde 2010'dan sonra çıkan tüm ekran kartları DX11 destekli olur.
DXCPL gibi programlar ile DirectX 11 emülasyonu uygulayabilirsiniz ama pek sağlıklı sonuçlar vermeyeceğini...
aramaya dxdiag yaz ve açılan yerde en alta dx sürüm yazıyor eğer 11 veya üstü değilse bildiğim kadarıyla oynayamıyosun

dxdiag komutu yüklü olan dx de sürümünü gösteriyo olabilir bu son dx sürümü bunu bi kurmayı dene

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-12-22 131437.png
    Ekran görüntüsü 2021-12-22 131437.png
    14 KB · Hit: 78
Son düzenleme:

Baktım 10 diyor zaten de dx sürümünü yükseltebiliyor muyuz hile hurdaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donanımsal bir şey zaten olmaz biliyorum da göstermelik olarak yükseltebilir miyim

Baktım 10 diyor zaten de dx sürümünü yükseltebiliyor muyuz hile hurdaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Donanımsal bir şey zaten olmaz biliyorum da göstermelik olarak yükseltebilir miyim
Bildiğim kadarıyla yok ama İnternete olma şansı yüksek ama varsa ve yaparsan sonra pc ne virüs girerse sorumlusu değilim

Bir de kartın Feature Level'i var ayrı olarak. Genelde 2010'dan sonra çıkan tüm ekran kartları DX11 destekli olur.
DXCPL gibi programlar ile DirectX 11 emülasyonu uygulayabilirsiniz ama pek sağlıklı sonuçlar vermeyeceğini hatta pek bir işe yarayamayacağını şimdiden söylemek lazım.
En mantıklısı kartı değiştirmek gibi duruyor.

En İyi Cevap
DXCPL gibi programlar ile DirectX 11 emülasyonu uygulayabilirsiniz ama pek sağlıklı sonuçlar vermeyeceğini hatta pek bir işe yarayamayacağını şimdiden söylemek lazım.
En mantıklısı kartı değiştirmek gibi duruyor.
Hocam laptop ve maddi durumum yeterli değil

İntel HD 3000 directx 11 desteği var gözüküyor.
Dxdiagdan ekran kısmından sağdaki panelde 10 gösteriyor valo açınca da zaten dx10 11 not future level miydi ne öyle bi hata veriyor

Dxdiagdan ekran kısmından sağdaki panelde 10 gösteriyor valo açınca da zaten dx10 11 not future level miydi ne öyle bi hata veriyor
windows 10 kullanman gerekiyor. w7 dede kullanabilirsin ancak bazı ince ayarlar gerekiyor onu bilmiyorum.
ekran kartın valoyu 720p de en düşük ayarlarda 15-20 fps verebiliyor bunuda belirtmem gerek.

windows 10 kullanman gerekiyor. w7 dede kullanabilirsin ancak bazı ince ayarlar gerekiyor onu bilmiyorum.
ekran kartın valoyu 720p de en düşük ayarlarda 15-20 fps verebiliyor bunuda belirtmem gerek.
Win 10 pro kullanıyorum ama 15-20 aşırı az kalsın o zaman çok da uğraşmaya gerek yok

Geri