Neler Yeni

Valorant DirectX11 Hatası

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
Eski bir laptopum var geçenlerde valorant indirdim gireyiö derken directx11 hatası aldım. Biraz araştırdım konuyu ekran kartınız desteklemiyor diyen var pcyi sıfırlayın diyen var. Ekran kartı İntel UHD Graphics işlemciside i3 1115g4 destekliyor mu bilmiyorum yardımcı oluyor musunuz. Valorant ilk çıktığı zamanlar oynatıyordu.

KAANT10X

80+ Bronze
İşlemci değilde ekran kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum zira Intel UHD Graphics 600 ise açabilir mi bilmiyorum ancak açsa bile rezalet bir oyun deneyimi olur yani çok düşük fps alırsınız. İlk çıktığı zamanlar oynuyordum yazmışsınız ama FPS muhtemelen o zaman da düşüktür.

Tuna7979

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tuna K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci değilde ekran kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum zira Intel UHD Graphics 600 ise açabilir mi bilmiyorum ancak açsa bile rezalet bir oyun deneyimi olur yani çok düşük fps alırsınız. İlk çıktığı zamanlar oynuyordum yazmışsınız ama FPS muhtemelen o zaman da düşüktür.
Aslında 90 fps veriyodu ama o zamanlar güncellemeler falan azdı şimdi dahada az alırım da maksat oyun oynamak. Birde laptop özelliklerine bakıyorum intel uhd graphics yazıyo numara yazmıyo

KAANT10X

80+ Bronze
Aslında 90 fps veriyodu ama o zamanlar güncellemeler falan azdı şimdi dahada az alırım da maksat oyun oynamak. Birde laptop özelliklerine bakıyorum intel uhd graphics yazıyo numara yazmıyo
Windows başlat menüsünden dxdiag yazıp çıkan yerde sol üstte görüntü1 yazması lazım ekran kartının tam modeli orada yazar.

Top Bottom