düşük ayarlarda oynuyorum hocam arkada da bişey açmıyorum genellikle discord açık oluyor sadeceben i5 12400fle 250 300 alıyom hocam sen nası o kadar alıyosun bende mı sıkıntı var
Sende sıkıntı varben i5 12400fle 250 300 alıyom hocam sen nası o kadar alıyosun bende mı sıkıntı var
Ve bende düşük yüksek ayar farketmiyor fps hep aynı sayılarda dolaşıyor sizde etki ediyor mu?düşük ayarlarda oynuyorum hocam arkada da bişey açmıyorum genellikle discord açık oluyor sadece
Son 3 gündür sistemde ne değişti onu hatırlamaya çalışın. Güncelleme mi yaptınız?i3 12100f rtx 4060 sistemim var normalde valorantı 300 400 fps arası oynuyorum ama son 2 3 gündür durup dururken drop yemeye başladım nedendir ?
2 3 fps fark ediyorSende sıkıntı var
Ve bende düşük yüksek ayar farketmiyor fps hep aynı sayılarda dolaşıyor sizde etki ediyor mu?
daha dün aldım hazır sistem olarak fps değerleri normal gibi geldi kontrol ediyim tekrar saolunSon 3 gündür sistemde ne değişti onu hatırlamaya çalışın. Güncelleme mi yaptınız?
Veya program vb. İndirip yüklediniz mi ?
Ekran kartınızın driveri güncel mi?
hıc bısey yuklemedımSon 3 gündür sistemde ne değişti onu hatırlamaya çalışın. Güncelleme mi yaptınız?
Veya program vb. İndirip yüklediniz mi ?
Ekran kartınızın driveri güncel mi?