Neler Yeni

Valorant Düşük FPS Sorun

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar çıldıracam 2-3 saat boş vaktim var ondada oyun oynuyamıyorum,valorant 10 fps csgo 25 fps en düşük ayarlar (sistem imzamda yazıyor) neden böyle ben 1-2 saat böyle valorant cs giremicek miyim arkadaşlarımla bıktım artık babamlarda pc almıyor ben ne yapıcam bu sistemle

90ZX

80+
Arkadaşlar çıldıracam 2-3 saat boş vaktim var ondada oyun oynuyamıyorum,valorant 10 fps csgo 25 fps en düşük ayarlar (sistem imzamda yazıyor) neden böyle ben 1-2 saat böyle valorant cs giremicek miyim arkadaşlarımla bıktım artık babamlarda pc almıyor ben ne yapıcam bu sistemle
Benim de size yakın bir sistemim var, arada bir 10 fps olsa da genel olarak 60 fps sabit olarak oynayabiliyorum. :)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

90ZX

80+
Ben neden 10 fps alıyorum
Doğru ayarları yapmamış olabilirsiniz :) Ben her şeyi tüm ayarlarımı en düşükte oynuyorum ve bilgisayarımın güç seçeneğini yüksek performans olarak ayarladım. Ancak bu kadar olabiliyor benimki :)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru ayarları yapmamış olabilirsiniz :) Ben her şeyi tüm ayarlarımı en düşükte oynuyorum ve bilgisayarımın güç seçeneğini yüksek performans olarak ayarladım. Ancak bu kadar olabiliyor benimki :)
Tüm ayarlar en düşükte bilgisayar performans modunda,nvidia performans modunda,arkaplan hiçbir şey çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işlemciniz kötüymüş. Bu oyunlar da işlemci odaklı
İşlemci olarak ne alabilirim en iyi tercih?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Tüm ayarlar en düşükte bilgisayar performans modunda,nvidia performans modunda,arkaplan hiçbir şey çalışmıyor.

Bilen birine sormak lazım, öneremeyeceğim maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı

biraz geç olucak ama alabileceğniz en iyi ve ucuz işlemci q9400 onun dışında bi lat model ama neredeyse aynı performansı veren q9300 var daha üst modeli ise q9500 ben q9500 kullanıyorum

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

bütçe ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
biraz geç olucak ama alabileceğniz en iyi ve ucuz işlemci q9400 onun dışında bi lat model ama neredeyse aynı performansı veren q9300 var daha üst modeli ise q9500 ben q9500 kullanıyorum
Q9300 alıcam ay başında 146 TL'ye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
Q9300 alıcam ay başında 146 TL'ye.
şimdiden hayırlı olsun umarım işinizi görür ben q9500 yaklaşık %22lik bi overclock ile kullanıyorum base clocku 2.83 overclocklu 3.44
Valorant 720p 60-80 FPS arası alıyorum
ekran kartım rx 580 4GB

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
hocam normalde böyle bir sorun var yani 3060lı sistemlerde bile düşük fps alıyorsun böyle bir sorun var ama senin sistem dahil değil gibi şunları uygula derim

Top Bottom