sadece bilgi
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
sa beyler rankım plat 1 idi sonra 5 tane ranked girdim 3 win 2lose 3 win aldığım maçlar mvp idim beni sılver attı
Eğer arkadaşınla girdiysen takım arkadaşlarının rankına yankı bir rank verir.Aynı olay random girince gelen demir oyuncular içinde geçerlisa beyler rankım plat 1 idi sonra 5 tane ranked girdim 3 win 2lose 3 win aldığım maçlar mvp idim beni sılver attı
herkesi silvera attı sanırım gold maçımda önceki sezon dia olan adam vardı XDsa beyler rankım plat 1 idi sonra 5 tane ranked girdim 3 win 2lose 3 win aldığım maçlar mvp idim beni sılver attı
yok knk arkadaşım immo1 di plat 2 atmış neden öyle düşük atıyo sonra low wlodakilerle uğraşıyorumEğer arkadaşınla girdiysen takım arkadaşlarının rankına yankı bir rank verir.Aynı olay random girince gelen demir oyuncular içinde geçerli
valorant çalışıyor abiyok knk arkadaşım immo1 di plat 2 atmış neden öyle düşük atıyo sonra low wlodakilerle uğraşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde mmr puanım yüksek olduğu için full plat dialarla oynuyodum ama şimdi sılverler geliyo neyse çıkacaz tekrar
Oyun bozuk mantıken immo ve plat ile giriyosan ortalama rank olarak dia plat en kötü altın arası vermesi lazım ama nedenini bilmiyorumyok knk arkadaşım immo1 di plat 2 atmış neden öyle düşük atıyo sonra low wlodakilerle uğraşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
normalde mmr puanım yüksek olduğu için full plat dialarla oynuyodum ama şimdi sılverler geliyo neyse çıkacaz tekrar
knk benim smurf hesap vardı gold1 plat 3 dialar geliyodu tokalıyodumOyun bozuk mantıken immo ve plat ile giriyosan ortalama rank olarak dia plat en kötü altın arası vermesi lazım ama nedenini bilmiyorum
çok fazla boostlanmış adam varknk benim smurf hesap vardı gold1 plat 3 dialar geliyodu tokalıyodum