Valorant Düşürmek

Yigitcan

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar ben yayını açıp arka planda alsam sonra (mesela) pubg yada csgo herhangi bir oyun oynasam yani arkada çalsa geçerli oluyomu?

Volarant sadece yayıncılara mı veriliyor

Valla hocam ben de öyle 3 gündür aralıklarla yaklaşık 24 saattir izliyorum hâla düşmedi.

Olur çoğu kişi öyle yapıyor zaten

Şartlar neler ?
1. Riot games hesabını twitch hesabına bağlayacksın
2.Valorant Yayınları İzleyecksin
3.Eğer drop geldiyse indirip oynayacaksın
(drop düşürmek için yayınları izlemen gerekiyor eğer geldşyse riot games valorant yazıp kayıt ol hesabında varsa giriş yap durumu kontrol et deyip bak eğer betadasın diyorsa gelmiştir daha değil diyorsa yayınlara devam et izlemeye.

Arkadaşlar ben yayını açıp arka planda alsam sonra (mesela) pubg yada csgo herhangi bir oyun oynasam yani arkada çalsa geçerli oluyomu?
full screan 160p al takip et adamı sesi kapa full screandayken alt tab ne yaparsan yap lol mu oynuyon arkada başka hesapta yayın mı izliyom bana boyle 2 kere düştü inanmayanlara ss atarım

1.si Sesi kapatma düşmez kısık olsun oyun oynıyacaksan
2.si ben az izlenenleri izliyordum düşsün diye düşmedi en son foruma sordum unlost izle dedi izledim arka planda ertesi gün sabah düştü ama düşük grafiklerle oynamaya çalışıyoruz (kaldırdığına şükretmeliyim de neyse)

9 gündür 15 saat aralıksız açık hala düşmedi, sabırla bekliyorum..

Evet oluyor ben lol oynarken altta sesı kapattım altta acık olmasına ragmen düştü bana

sesle alakası yok full screan alın sesi kapatın bana şuan 3. düştü

Geri