Neler Yeni

Valorant edit eleştiri

Berk0174

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk
Saniye tutturma olayı çok basit bir işlem hocam , adobe ae ,Premiere pro veya Davinci Resolve vb. Tarzı pc de güzel işler çıkarabileceğin programlara geçerseniz.
Biraz biraz alışmaya başlıyorum.Bunun yanında Adobe Photoshop da öğrenmeye çalışıyorum.Bi bilen olsaydı iyi olacaktı.Dc de yardım eden bulmaya çalışıyorum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Biraz biraz alışmaya başlıyorum.Bunun yanında Adobe Photoshop da öğrenmeye çalışıyorum.Bi bilen olsaydı iyi olacaktı.Dc de yardım eden bulmaya çalışıyorum
Photoshop, adobe Premiere deneyerek ve biraz eğitim , tutorial filan izleyerek temel ve istediğinizi az çok yapacak seviyeye gelirsiniz ama after effect daha zor geliyor. After effect i sağlam öğrendin mi editlerin 100k+ izlenebilir. (Neredeyse yapamayacağın şey yok çünkü) After effect ile profesyonel oyun editi yapan az çünkü. Bende yeni sayılırım , after effect, Adobe Premiere ve Davinci Resolve üçü içinde öğreneceğim daha çoook şey var.

Mesala editlerden bir tanesi bu , bir tık kara düzen yt kanalım (reklam amaçlı değil) videolarıma banner yapamıyorum mesala photoshop bilmediğimden.
Yorumlar mısınız ?

Berk0174

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk
Photoshop, adobe Premiere deneyerek ve biraz eğitim , tutorial filan izleyerek temel ve istediğinizi az çok yapacak seviyeye gelirsiniz ama after effect daha zor geliyor. After effect i sağlam öğrendin mi editlerin 100k+ izlenebilir. (Neredeyse yapamayacağın şey yok çünkü) After effect ile profesyonel oyun editi yapan az çünkü. Bende yeni sayılırım , after effect, Adobe Premiere ve Davinci Resolve üçü içinde öğreneceğim daha çoook şey var.

Mesala editlerden bir tanesi bu , bir tık kara düzen yt kanalım (reklam amaçlı değil) videolarıma banner yapamıyorum mesala photoshop bilmediğimden.
Yorumlar mısınız ?

Yorumlar mısınız ?
Hocam bilmediğimden soruyorum vaste dedigin şarkının adını öne göre diyeceğim

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlar mısınız ?
adamı vurduktan sonra direkt geçsen güzel olur. 2 saat bıçak sallama kötü duruyor.

bu tarz

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hocam bilmediğimden soruyorum vaste dedigin şarkının adını öne göre diyeceğim
Waste şarkının adı evet hocam

adamı vurduktan sonra direkt geçsen güzel olur. 2 saat bıçak sallama kötü duruyor.

bu tarz
Video akışım yavaş olmuş doğrudur , bıçak çekme kısmını güzel kill aldığın zaman koymalı ve bıçağa saber efekti , gökkuşağı vb tarzı şeyler yapmak istiyorum fakat after effectteki rotobrush gibi daha pratik bir şey davinci Resolvede yok diye biliyorum. Maskeleleme ile trackleyip bozulan yerleri kare kare düzeltmek ise zahmetli geliyor.

Berk0174

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berk
Waste şarkının adı evet hocam

Video akışım yavaş olmuş doğrudur , bıçak çekme kısmını güzel kill aldığın zaman koymalı ve bıçağa saber efekti , gökkuşağı vb tarzı şeyler yapmak istiyorum fakat after effectteki rotobrush gibi daha pratik bir şey davinci Resolvede yok diye biliyorum. Maskeleleme ile trackleyip bozulan yerleri kare kare düzeltmek ise zahmetli geliyor.
Ortaya kocaman bir vaste yazısı onu da saydamlastirdinmi tamam.Suanki halı de iyi de vaste yazısı eklense dedigim gibi iyi olurdu

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ortaya kocaman bir vaste yazısı onu da saydamlastirdinmi tamam.Suanki halı de iyi de vaste yazısı eklense dedigim gibi iyi olurdu
Zaten abartıya kaçmaya gerek olmuyor bannerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,839
Üyeler
163,562
Son üye
nexiusxd
Top Bottom