120 sabitmi eğer sabit ise FPS sınırlama açık olabilirAçtım ama fps hala düşük ya çözünürlük düzeldi ama fps 120 geçmiyor bu seferde en yüksek düşük de de aynı yinede teşekkür ederim çözünürlüğü hallettim
120 sabitmi eğer sabit ise FPS sınırlama açık olabilirAçtım ama fps hala düşük ya çözünürlük düzeldi ama fps 120 geçmiyor bu seferde en yüksek düşük de de aynı yinede teşekkür ederim çözünürlüğü hallettim
Fps sabit ama oyun içi sınırlama açık değil YouTube dan bakıyorum adam 200 230 fps alıyor max ayarlarda bende neden böyle yaptı anlamadım çözünürlük düzeldi ama görüntü kalitesi de artı ama fps aynı cyberpunk da bile 100 fps veriyor max da riot games e mail atıcam artık120 sabitmi eğer sabit ise FPS sınırlama açık olabilir
riotla alakalı durum olduğunu anmıyorum. vsync açıkmı bi bakarmısınız? görüntü ayarlarındaFps sabit ama oyun içi sınırlama açık değil YouTube dan bakıyorum adam 200 230 fps alıyor max ayarlarda bende neden böyle yaptı anlamadım çözünürlük düzeldi ama görüntü kalitesi de artı ama fps aynı cyberpunk da bile 100 fps veriyor max da riot games e mail atıcam artık
Kapalı, durumu sana söyle özetleyim ilk yükleyip açtığımda ekran fotodaki gibi 4K çözünürlükteydi ve nvidia'da ekran ayarı falan sadece kısıtlı bir şekilde vardı sonra yukarıda Omen Gaming hub dan bir ayar yaptım ve çözünürlük ayarı kendine geldi ama şimdi oyun içinde yine FPS istediğim seviyede değil normalde daha yüksek vermesi lazım videolarda öyle gözüküyor,bir sorun var anlayamadım.riotla alakalı durum olduğunu anmıyorum. vsync açıkmı bi bakarmısınız? görüntü ayarlarında